Monday, February 26, 2024
HemNFL"He Always Senses the Play": Travis Kelce försvarar Nick Sirianni bland krav...

“He Always Senses the Play”: Travis Kelce försvarar Nick Sirianni bland krav på att sparka Eagles huvudtränare

När Philadelphia Eagles åkte på en chockerande förlust mot Arizona Cardinals, verkar världen ha klarat sig för huvudtränaren Nick Sirianni. Mitt i detta har Travis Kelce från Kansas City Chiefs kommit till stöd för Sirianni i den senaste upplagan av podcasten “New Heights”.

Amerikas favoritvideo idag

Podcasten är en veckovisa av bröderna Jason och Travis Kelce under NFL-säsongen. En av funktionerna i podden är att bröderna diskuterar sina spel med varandra. Och med Eagles i en svacka, var Siriannis namn skyldig att dyka upp. Intressant nog sjöng den yngre brodern en annan låt än resten av världen.

Travis Kelce försvarar sin brors tränare

Med den senaste förlusten har Eagles 1-4 på sina senaste fem matcher. Och samtalen om Siriannis ersättare har fått volym. HC:s taktik granskas noggrant och har hamnat under eld från fans och media. Men Travis finner positiva saker även i förlusten.

När Jason uppdaterade honom om vissa pjäser som fungerade i spelet och vissa som inte gjorde det, inflikade Travis genom att säga, “Han (Sirianni) känner alltid av pjäsen”. Båda bröderna gick med på det taktiska kunnandet hos den 42-årige tränaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär