Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"He Ain't Gonna Make S**T": Ryan Garcia ger "$6 Million" skäl för...

“He Ain’t Gonna Make S**T”: Ryan Garcia ger “$6 Million” skäl för att slå ut mot lagkamrat och boxningslegend för deras “respektlösa” kommentarer

Varför kan de inte bara komma överens? Fejden mellan Ryan Garcia och Golden Boy-kampanjer blir värre! I en ny händelseutveckling, boxningslegend Bernard Hopkins, vem är en del av Oscar De La Hoyas marknadsföringsföretag, gjorde en kommentar om ‘King Ry’ som bockade för Victorville-infödingen. Föga överraskande hade Ryan något att säga om det, vilket han gjorde under en podcast nyligen Brain Custer genom att nämna hans intäkter på 6 miljoner dollar.

Amerikas favoritvideo idag

Tidigare hade de två parterna drabbats av varandra efter den uppmärksammade matchen mellan Garcia och Gervonta Davis. Det eskalerade till en punkt där parterna nu är engagerade i en rättegång angående Garcias kontrakt med Golden Boy Promotions. Det blev dock värre när Custer tog upp Hopkins tidigare kommentar. Hopkins hade sagt, “Jag ska se hur Ryan ser ut och sedan fatta mitt personliga beslut om han ska slåss igen.” Här är vad Garcia svarade med!

Ryan Garcia hävdar att han kommer att slänga sig

Ryan ifrågasatte Hopkins uttalande när han pratade med Brain Custer under The Last Stand Podcast. “Vad menar han, ‘jag fattar beslutet?’ Han kommer inte att göra skit! Han kan inte gnälla om mig”, svarade Garcia. Ryan håller inte med om Hopkins uttalande och beklagade att han skulle göra en fantastisk prestation för ett lag som inte ens trodde på honom. “Det galna är att jag kommer att böja mig… för ett lag som inte ens tror på mig”, sa Garcia.

Senare i intervjun fortsatte Garcia att hävda att trots att han inte trodde på honom så skulle promotionföretaget vara det första att samla in pengarna från kampen. “Fan, de kommer att samla in pengarna som jag tjänar dem,” anmärkte Garcia. Victorville-infödingen drog in vinsten för Golden Boy Promotions från sin kamp mot ‘Tank’ Davis.

“De samlar in de där 6 miljonerna, men du vet inte om jag ska boxas igen? Men du tjänade de pengarna på den (Davis) kampen, säger den unge pugilisten. Även om saker och ting går stadigt för tillfället mellan Garcia och hans promotorer, här är vad han sa om sin kommande kamp.

Garcia hävdar att kampen skulle förbereda honom för toppen på 140

Trots den senaste tidens friktion med sin promotor verkar Garcia optimistisk om sin kommande motståndare Oscar Duarte. När han nyligen framträdde i en faceoff på Golden Boy Promotions YouTube-kanal, Golden Boy Boxning, Garcia avslöjade vad kampen kommer att ge honom. ‘King Ry’ förutspådde att kampen skulle förbereda honom för toppstriderna i 140-pundsdivisionen.

“Jag tycker att han är en tuff fighter. Det kommer att förbereda mig för toppen på 140, säger Garcia. Han fortsatte med att hävda att kampen skulle bli tuff. Men han tillade att det är hela poängen eftersom att möta tuffa motståndare skulle förbättra hans färdigheter. “Det är därför jag är här och väljer honom,” hävdade ‘King Ry’.

Garcia höll inte med om en respektlös kommentar och slog ut mot Hopkins samtidigt som han lyfte fram intäkterna på 6 miljoner dollar för marknadsföringsföretaget från “Tank”-kampen som han tjänade för dem. Men den större frågan är – håller du med om vad Garcia sa? Tycker du att Hopkins kommentar var respektlös?

RELATED ARTICLES

Mest populär