Tuesday, February 27, 2024
HemUS SportsHawaii volleyboll slog nr 7 Iowa State för att avancera till NCAA-omgång...

Hawaii volleyboll slog nr 7 Iowa State för att avancera till NCAA-omgång 2

I en adrenalinpumpande uppgörelse dominerade Hawaii Women’s Volleyball Dynamo planen fullständigt och levererade en elektrifierande prestation för att krossa deras ärkerivaler, Iowa State i en head-to-head-match. Med ett ogenomträngligt försvar som verkade trotsa gravitationen, såg mästarna till att deras motståndare aldrig hade en chans.

Amerikas favoritvideo idag

Att kliva in på banan för mästerskapet i Iowa State och rida på vågen av flera segrar, stötte ihop med det pigga Hawaii i en höginsatsmatch. I en oväntad vändning avtäckte Hawaii en pallprestation, vilket lämnade publiken i vördnad när de vann en sensationell seger. Sociala medier bröt ut av spänning, spred nyheten om Hawaiis triumferande upprördhet och befäste deras status som domstolens nya hjältar.

Hawaiis fasta spelstrategi

I en fängslande bortamatch orkestrerade damlaget en uppvisning av finess och lugn som höll fansen på kanten av sina platser. Med ett ogenomträngligt försvar 3-1 spelade de över motståndarlaget, vilket gjorde att de kämpade för att göra mål mot de formidabla spelarna som var draperade i guld. Det officiella teamkontot kunde inte innehålla spänningen och delade snabbt nyheterna om damlagets triumf genom ett fängslande inlägg på Instagram.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av @hawaiiwvb

Det hyllade inlägget hade rubriken “VI FORTSÄTTER DANSA #GoBows #SISTAHHOOD” Energin var påtaglig när fansen firade den spännande segern, vilket markerade ett häftigt tillfälle i lagets oförglömliga resa. Se deras senaste resultat på denna länk.

Läs också: Ordförande för NCAA:s volleybollsurvalskommitté reflekterar över tuffa beslut i jakten på att bestämma frön

RELATED ARTICLES

Mest populär