Thursday, November 30, 2023
HemF1"Hate to Break This to You": Sergio Perez Somberly välkomnar Daniel Ricciardo...

“Hate to Break This to You”: Sergio Perez Somberly välkomnar Daniel Ricciardo till Red Bull när fansen vaknar Oblivious Driver till hans möjliga verklighet

Honey Badger tog sig tillbaka till sitt hemmalag, Red Bull, efter att ha lämnat sin plats hos McLaren i slutet av säsongen 2022. Daniel Ricciardo har tagit ett baksäte för den kommande säsongen, då han tar upp rollen som tredje förare för det Milton Keynes-baserade laget.

Ricciardo tog till sin Twitter för att nämna hans återkomst till Bulls. Detta har varit ett speciellt skifte för Aussie eftersom han är tillbaka till laget, där allt började för honom. F1-resan började med enorma löften för Aussie. Men det gick inte riktigt till hans fördel eftersom han lämnade det österrikiska laget efter 2018.

Twitter gick vild när Aussie tog till sin Instagram och Twitter att skriva om hans skifte i F1-världen.

De hade mycket att bidra med till hans senaste inlägg, och de var inte rädda för att dela sina tankar om ämnet. Vissa var uppenbart ärliga om sina tankar. Vissa trodde att Daniel Ricciardo var ute efter Sergio Perez plats på Red Bull.

Fansen bidrog till nyheten om Daniel Ricciardo som gjorde ett byte till Red Bull för 2023

Efter att ha sett allt som hände mellan Max Verstappen och Sergio Perez vid Brasiliens Grand Prix 2022 verkar det som om fansen har bestämt sig för hur den framtida lineupen på Red Bull kommer att se ut. Enligt många av dem kommer Daniel så småningom att ersätta mexikanen som Verstappens lagkamrat. Och detta är vad fansen försökte berätta för Perez när han kommenterade positivt på Ricciardos tillkännagivande på Instagram.

Checo gör sitt allra, allra bästa för att verka stödjande och inte visa sin rädsla😶

— Rose K (@RoseK24206400) 23 november 2022

När checo blir ersatt av Ricciardo: “Det visar vem han verkligen är”

— BEN (@FSVBEN) 24 november 2022

checo vi hatar att dela detta till dig 🌝

— jhi (@chilisbae) 24 november 2022

“@schecoperez han kommer att ersätta dig.”

“@schecoperez dina dagar är räknade.”

Att om Checo inte gör -exakt- vad RB vill av honom så blir det ingen kontraktsförlängning och han kommer att ersättas av DR.

— Charlie GC (@CharlieAppleGC) 23 november 2022

Vissa säger redan farväl!

Kanske vinkar han hejdå https://t.co/OXYJYi7Vnf

— Amber Valentine 🏳️‍⚧️🇵🇸 (@SoWhoIsAmber) 24 november 2022

HAHAHAHAHAHAHA HAN VET INTE ATT HAN KOMMER ATT BLI REPLA- oops https://t.co/V2OVO4a7P5

— neza (@nezaXric) 24 november 2022

Daniels återkomst på Red Bull gjorde många upphetsade i F1-världen. Men kommer han att ta en plats från Checo eller hitta en ny i ett annat lag? Hur ser du på Honey Badgers framtid?

RELATED ARTICLES

Mest populär