Wednesday, February 21, 2024
HemGolf"Hatade mitt liv": Efter att ha dumpat golf, stämplar Paige Spiranacs rival...

“Hatade mitt liv”: Efter att ha dumpat golf, stämplar Paige Spiranacs rival Holly Sonders sin dom över att göra comeback 2024

Där rivaliteten på banan är svår att vinna, är sprickorna utanför banan lika svåra att fylla. Och utan tvekan har ingen sett båda sidor bättre än Paige Spiranac. “Golfmamma” har håvat in rubriker på sistone på grund av sitt innehåll. Influensern har fått en dedikerad bas av följare på hennes sociala medier, och hennes fans älskar innehållet hon lägger upp – en anledning till att de flesta bakom kulisserna anekdoter kommer från mestadels en källa.

Amerikas favoritvideo idag

I den senaste serien av händelser, eftersom Spiranac fortsätter att vara drottningens skapare av golf, har hennes rival, Holly Sonders, gjort ett beslut om en comeback. När hon bär tv-succén på ryggen, vad är nästa drag för den 36-åriga golfdamen?

Holly Sonders öppnar upp om att lämna TV för ett större projekt

I golfens glamourösa värld har rivaliteten mellan Paige Spiranac och Holly Sonders varit en headliner. De två inflytelserika damerna har kämpat mot varandra inför popularitet, följare, spelningar på sociala medier och annat, med deras fans som backar dem i vått och torrt.

I den senaste Instagram-uppdateringen gjorde Sonder en frågestund om sina Instagram-berättelser, och en fråga som ställdes till Exposed Sportz-ägaren frågade henne om hon saknade golf-TV:n och om hennes återkomst till YouTube inför en golfshow. Sonders blev mycket populär när han arbetade med Golf TV, men den tidigare Fox Sports-personligheten tog en paus från TV för ett tag sedan.

Som svar på frågan erkände Golf Digests omslagstjej: “Nej, jag är så mycket bättre på tv. Jag kom till toppen av tv-branschen väldigt snabbt men hatade mitt liv under den tiden.” Sonders lade till vad hon har i beredskap för nästa år, “Och Oscar och jag gör en mycket större show än YouTube, som kommer 2024.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Holly Sonders (@holly.sonders)

Medan Sonders förbereder sig för en comeback, å andra sidan, har rivalen Spiranac skapat rubriker för vad fansen uppfattar som en återgång till greenerna.

Look Like Your American Star: All About Nelly Korda and Her Solheim Cup Squad’s outfit för 2023

Paige Spiranac väcker surr i golfvärlden med sin scratch-golfarsving

Spiranac, den tidigare proffsgolfaren, fångade nyligen internets uppmärksamhet genom att dela en video av hennes golfsving i en simulering när hon bar en figurnära rosa bodysuit. Genom att lägga upp videon på Twitter (nu X), bad influencern lekfullt följare att gissa avståndet på hennes körning samtidigt som hon inte så subtilt påminde alla om att hon var en “scratch-golfare”.

Videon av hennes fantastiska drive och Spiranacs scratchgolfarstatus – vilket betyder att hon ligger i genomsnitt par eller bättre på golfbanan – gjorde fansen imponerade men gav samtidigt upphov till spekulationer om att golfaren lika gärna kan antyda en comeback till greenerna som ett proffs.

Även om det naturligtvis inte är troligt eftersom Spiranac tidigare har varit medveten om att professionell golf inte är något för henne, verkar det verkligen inte hindra fansen från att hoppas. Oavsett vilket kommer 2024 att bli ett år av intriger för golffans när de ivrigt ser efter vad deras underbara instruktörer har i beredskap för dem!

RELATED ARTICLES

Mest populär