Wednesday, February 21, 2024
HemHorseracingHästkapplöpningslegenden landar i Hong Kong i väntan på det internationella jockeysmästerskapet

Hästkapplöpningslegenden landar i Hong Kong i väntan på det internationella jockeysmästerskapet

Hongkongs Happy Valley Racecourse har vunnit popularitet genom åren för att stödja hästkapplöpningsaktiviteter. På ett uppdrag att låta de högsta jockeyerna tävla om individuella vinster, är den nuvarande upplagan av Jockey Championship tillbaka i den kinesiska staden. Och en efter en har de tävlande börjat landa med hoppfulla ögon, inför evenemanget.

Amerikas favoritvideo idag

Den fantastiska line-upen ser stark ut den här gången, alla har ögonen riktade mot HK$7,5 miljoner prispengar. Den mest elitära jockeytävlingen i världen, som har varit framgångsrik sedan 1998, har uppmärksammats av fler fans den här gången. På väg att segla den 6 december såg det internationella racet en japansk jockey trampa sin fot på racerbanan.

Hästkapplöpningslegenden Yuga Kawada landar

Enligt World Horse Racings X-inlägg har Yuga Kawada landat. Bildtexten lyder: “SPOTTAD I HONG KONG! Den japanska superstjärnan Yuga Kawada hade landat inför onsdagskvällens internationella jockeysmästerskap i Happy Valley!” Videon visar legenden som går ut ur terminalen och slutligen håller mästerskapskortet i handen.

På “Världens största möte” kommer Hong Kong Racecourse att bevittna 12 jockeys som låser horn med varandra. Ett nyligen X-inlägg från World Horse Racing hade talat i samma veva. I inlägget stod det: “Bring on the Longines International Jockeys’ Championship! En speciell ras som kämpar för storhet.”

Bildtexten var ett tydligt bevis på att evenemangsvärden kallar entusiasterna för att bevittna några elektrifierande uppvisningar. Jockeyerna kommer att para sig med grupp 1-tävlingshästarna i toppklassen för att galoppera förbi tävlingen för att säkra titeln.

På tal om Yuga Kawada, så ser hans lysande karriär inget mindre än fantastisk ut eftersom han alltid har älskat en bra tävling.

Yuga Kawadas enastående säsong

2022 valdes den legendariska Yuga Kawada till Japan Racing Associations mästarjockey. Från och med nu är han den stolta ägaren av 140 vinster, efter Christophe Lemaire med 156. Hans anmärkningsvärda lopp är: det japanska derbyt på Makahiki, G1 Oka Sho (1600m) på Harp Star och Stars on Earth, G1 Kikuka Sho (3000m) ) på Big Week, G1 Yushun Himba (2400m) på Gentildonna och de japanska klassiska loppen – G1 Satsuki Sho (2000m) på Captain Thule.

När han pratade om sin häst sa han, “Hon var här för att njuta av alla fans, så jag har gjort samma sak som jag alltid gör när hon kommer in i loppet. Hon är en häst med stor förmåga, så jag prioriterade att låta henne springa bekvämt och hitta en bra väg för henne. Hon har stor förmåga.”

Onsdagen har några spännande framträdanden av jockeyerna, som redan är på väg att skaka kapplöpningsbanan.

RELATED ARTICLES

Mest populär