Monday, December 4, 2023
HemEquestrianHästkapplöpningsikonen Richard Mandella återvänder till Spendthrift Farm, legendtränade mästarna inklusive Tamara och...

Hästkapplöpningsikonen Richard Mandella återvänder till Spendthrift Farm, legendtränade mästarna inklusive Tamara och mer

Richard Mandella är en man som är känd för sin talang att utveckla alla typer av unghästar till en topphäst. Denna förmåga är ett måste för en tränare i hästkapplöpningssamhället. Han är en tränare med legendarisk statistik i sin meritlista, som inkluderar många insatsvinster och fem Breeders Cups. Richard hade, efter att ha startat sin karriär 1974, uppnått tillräcklig framgång för att öppna sitt eget offentliga stall 1976.

Hans första stora framgång var 1993, när hans tränade häst, Kotashaan, vann Eclipse Award for Outstanding Male Turf Horse. 2001 valdes Mandela in i US Racing Hall of Fame. Han har tränat den senaste klass 1-vinnaren Tamara. I en ny video på X, ses han återförenas med en av sina hästvänner. Låt oss se hur han tränar varje häst för att bli en vinnare.

Richard Mandellas band med hästkapplöpningsstjärnor

Många i hästkapplöpningssamhället tror att nyckeln till Mandelas framgång med att träna hästar ligger i hans personlighet. Han har tålamod med sina hästar och förstår dem när de gör misstag. Att vara snäll mot dem och hjälpa dem att övervinna sina problem är vad många tror att hans mantra är. Hans intima band med dem är det som gör att han kan förstå dem och hjälpa dem att förstå hans läror. Ett sådant band har han skapat med Spendthrift Farms mästare, Beholder, som är en vinnare med flera insatser.

Beholder, som är ett utmärkt exempel på vad Richard är kapabel till, har en karriärinkomst på över 6 miljoner dollar. I videon på X ses hon återförenas med sin tränare, Richard, efter att han bestämde sig för att besöka henne på Spendthrift Farm. Richard hade en söt återförening med sin gamla vän och delade några vackra stunder och några pepparmyntor med henne. Richard, som har tränat alla Beholders barn, tränade också sin vinnande dotter Tamara i klass 1.

Richards kärlek och minnen med sina hästar

Framgångarna från Beholder och Tamara är uppenbara nog för att bevisa att Richard har en medfödd talang, vilket är att få ut det mesta av vilken häst som helst. På ett foto som lagts upp av Spendthrift Farm, rubricerade de “Så som hon började knacka när hon såg honom” med en bild på Beholder och Richard tillsammans. Detta visar att hon minns honom med glädje.

Hästkapplöpningstränare avslöjar Balletics träningsprocess, ta reda på fadern bakom detta sto

RELATED ARTICLES

Mest populär