Monday, February 26, 2024
HemSoccerHarry Kanes ankomst krediteras för Leroy Sanes imponerande vistelse i Bayern München

Harry Kanes ankomst krediteras för Leroy Sanes imponerande vistelse i Bayern München

Värdetillskottet som kom med Harry Kane är värdefullt för Bayern München. Den engelske anfallaren kommer inte bara med mål, utan faller djupt och har ett imponerande spel. När det gäller att hjälpa andra spelare att resa sig, anser experten Kevin Hatchard att Leroy Sane har varit en som har haft stor nytta av Kanes ankomst till München.

Amerikas favoritvideo idag

Den tidigare Tottenham Hotspur-stjärnan har utan tvekan varit den bästa anfallaren i Europa hittills. Han har gjort 24 mål på 21 matcher i alla tävlingar för Bayern. Leroy Sane, å andra sidan, är på väg tillbaka i form efter att ha gjort ett par med Kane.

Leroy Sanes comeback tillskrivs Harry Kane

Harry Kane och Son Heung-mins partnerskap hos Spurs varade i åtta år. Nu har han hittat Leroy Sane. Den tyske högerkanten och engelske kaptenen har varit ganska symbiotiska på planen. Och tack vare Kanes ankomst, känner Hatchard att Sane har påverkats av Kanes form. I en konversation på talkSPORT sa han: “Om du tittar på Leroy Sane så har han spelat lika bra som han någonsin har spelat. Och jag tror att den stora anledningen till det är Kanes ankomst. De fungerar riktigt bra som en duo på planen.”

Sane har upplevt ett uppsving den här säsongen. Tysken har potentiellt den bästa säsongen i sin Bayern-karriär hittills. Spelaren gjorde åtta mål, vilket liknar det han gjorde under hela förra säsongen i Bundesliga. Men mer överraskande, Kane assisterade tre av dessa mål, exklusive ett i UEFA Champions League.

Å andra sidan gavs tjänsten tillbaka av Sane, som gav fem assist till Kane, alla i ligamatcher. Spelarens tre föregående säsonger hade 8, 7 och 6 mål, som han redan har överträffat vid 14-matcher i ligan. Den engelske kaptenen verkar bevisa att sin tränare, Thomas Tuchel, har rätt i vad han påstod tidigare.

Thomas Tuchel litar på att Kane har en stor inverkan på laget

Bayerns tränare Thomas Tuchel hade en krävande natur och kände redan till Kanes drivkraft. Tidigare sa han, “Harry, som en personlighet, som en fast punkt, som en karaktär, kommer att göra spelarna runt honom bättre genom sättet han spelar, genom sin närvaro.”

Kane togs in för hela 100 miljoner dollar för ett femårskontrakt. Och spelaren visar sig vara värd varenda krona. Med många mål och assist den här säsongen hyllas Kane redan som en av favoriterna till Ballon d’Or nästa år.

RELATED ARTICLES

Mest populär