Friday, December 8, 2023
HemTennisHårdslående "Stop and Start"-verkligheten hemsöker Coco Gauff som "Olympic Sprinter"-egenskaper som inte...

Hårdslående “Stop and Start”-verkligheten hemsöker Coco Gauff som “Olympic Sprinter”-egenskaper som inte räcker till för att tillfredsställa Serena Williams berömda tränare

Coco Gauff har ännu inte sett mycket i tennisvärlden. Även om hon har vunnit sin första Grand Slam-titel har hon fortfarande en lång väg kvar innan hon befäster sitt namn som en av de bästa tennisspelarna. Innan dess måste dock den 19-årige tennisspelaren förstå sportens verklighet. Nyligen, Serena Williams tidigare tränare, Rick Maccisom har levt och andats tennis, pratade om denna faktiska atletiska verklighet.

Även om den 68-årige amerikanska tennistränaren har delat med sig av sin erkännande för den tredjeseedade tennisspelaren, tror han att det också är viktigt att öppna hennes ögon för den verkliga världen. Låt oss ta en titt på vad Macci har att säga om att Coco Gauff förbereder sig för att bli en del av den större bilden.

Serena Williams barndomstränare sätter tennisverkligheten framför Coco Gauff

Den 19-åriga amerikanska tennissensationen har gjort Serena Williams tidigare tränare till sitt fan med sina fantastiska tenniskunskaper. Men det finns fortfarande många saker som hon behöver jobba på. Rick Macci dök nyligen upp i “Tennisnerd”-podden för att prata om de trendiga spelarna som finns på både ATP- och WTA-kretsarna. Under samtalet berömde han den tredjeseedade tennisspelaren men satte också fram ett “stopp och börja”, verklighet som hon måste förstå.

Macci sa: “För det första älskar jag Coco Gauff. Älskar hela familjen. Olympisk sprinter med ett racket i handen. Folk gillar inte att jag säger så, men det är hon. Och jag skulle gärna se 400 meter. Jag lägger mina pengar på Coco. Du vet, men jag vet att det inte är friidrott. tennis är stopp och start.”

Först tog han upp hur han älskar 2023 års US Open-mästares atletiska förmåga, hennes anda gentemot sporten och allt om henne. Tillsammans med det sa han också hur hon är som en “OS-sprinter” i tennisvärlden, som han vet kan uppnå mycket i framtiden. Men han gjorde samtidigt klart att det inte är friidrott; tennis handlar om att komma in i spelet tills du kommer ut.

Likväl, precis som den amerikanska tennistränaren valde Gauff som sin favorit, gjorde Martina Navratilova också nyligen ett starkt uttalande om den 19-åriga tennisstjärnans framtid. Inte nog med det, hon pratade också om hur Carlos Alcaraz inflytande i tennisvärlden kan spela en stor roll för henne i framtiden.

Navratilova gjorde en stark förutsägelse om Coco Gauffs framtid

Nyligen, i en intervju med WTA, gjorde den 59-faldiga Grand Slam-mästaren en djärv förutsägelse om hur Coco Gauffs kommande tennissäsong skulle se ut. Tillsammans med det nämnde hon tydligt hur det inte kommer att vara en överraskning om hon inte vinner en major i år, men samtidigt visade hon förtroende för sitt vinnande Wimbledon som sin nästa Grand Slam-titel.

Hon sa, “Jag tror att du kommer att se det över hela linjen nästa år, (Carlos) Alcaraz inflytande på sporten. För mig borde Coco vara favoriten på gräs.” Dessutom förutspådde hon inte bara sin nästa Grand Slam-titel utan lyfte också fram hur hon kunde göra underverk i gräsplanstävlingen nästa år.

Men vad tyckte du om Maccis realitycheck för 19-åringen? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär