Tuesday, February 27, 2024
HemTorrie Wilson"Hard No": Vince McMahon nekades direkt av före detta WWE och Playboy...

“Hard No”: Vince McMahon nekades direkt av före detta WWE och Playboy Star för ett segment på live-tv

WWE:s värld, särskilt när det gäller skildringen av kvinnobrottning, har genomgått betydande förändringar. En före detta WWE DIVA, i en intervju nyligen, påminde sig om en tidigare incident där hon tackade nej till ett kreativt förslag från WWE:s Vince McMahon. Denna incident belyser den förändring som kvinnors proffsbrottning har upplevt under det senaste decenniet.

I ett uppriktigt avslöjande delade WWE Hall of Famer att hon direkt nekade McMahon. Nyligen som många vet har McMahon sagt upp sig från sina roller. Nu avslöjade den tidigare WWE- och Playboy-stjärnan att hon tackade nej till ett avsnitt på live-TV på 2000-talet över en kontroversiell begäran från McMahon.

Vad sa Torrie Wilson till Vince McMahon?

Torrie Wilson, en artist från en era då kvinnliga talanger mötte utmaningar i tvivelaktiga matcher, öppnade nyligen för att känna sig obekväm med WWE:s planer vid två tillfällen. I ett fall föreslog Vince McMahon en handling där Wilson målade hennes bröst för en vinkel med Sable.

Wilson avvisade bestämt idén och betonade hennes obehag med sådana förslag under ett nyligen avsett avsnitt av Insight med Chris Van Vliet. Hon sa nej. Det var två gånger som jag kunde komma ihåg att jag (sade nej). Först och främst är jag en stor folkbehagare. Så att säga nej till människor är verkligen svårt, även om det är någon du känner; Jag återhämtar mig från det. Det var en gång när jag hade en grej med Sable där Vince ville att jag skulle komma ut med färgen på mina b**bs som hon gjorde. Och jag var som, svårt nej, jag kan inte göra det.”

Torrie Wilson mindes att hon bestämt sa nej till obekväma förslag två gånger, och erkände sin kamp som en folkvänligare. Hon sa att hon håller på att återhämta sig från det. Det är dock inte den enda gången hon sa nej till ex-WWE-ordföranden.

Wilson tackar nej till McMahon andra gången: “Riktigt svårt för mig att säga nej”

Torrie Wilson, WWE Hall of Famer, var med på omslaget till Playboy i början av 2000-talet. Trots hennes obehag med sexualiseringen och alltför grova vinklar för kvinnor i WWE, hanterade hon det professionellt. Wilson avslöjade svårigheten att tacka nej till ett Playboy-erbjudande i samma intervju, särskilt med ytterligare krav från Vince McMahon.

Hon sa: “Jag menar, det blev nästan ingenting ändå. Och en annan gång var när jag gjorde Playboy, Vince ville att jag skulle göra en pay-per-view och även videon. Den där var väldigt hårt pressad. Och det var verkligen svårt för mig att säga nej, men det ville jag absolut inte.” Även om upplevelsen visade sig vara mindre än väntat, stod hon fast vid sitt beslut.

Wilson betonade sin ovilja att delta i en mer explicit pay-per-view-inspelning. Efter att ha avslutat sin brottningskarriär på heltid 2009, har Wilson gjort enstaka framträdanden för WWE, särskilt på Royal Rumble 2021. Hennes ikoniska karriär anses vara en professionell brottningsveteran vid 48, och fungerar som en inspiration för moderna kvinnliga brottare.

Vad tycker du om hennes mod att vägra McMahon under Diva-eran?

Inlägget “Hard No”: Vince McMahon Was Outright Denied by Former WWE and Playboy Star for a Segment on Live TV dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär