Tuesday, February 27, 2024
HemIowa Hawkeyes"Har väntat på att få den möjligheten": Hawkeyes Wrestler uttrycker tacksamhet för...

“Har väntat på att få den möjligheten”: Hawkeyes Wrestler uttrycker tacksamhet för oavsiktlig chans att fylla skorna för tvåan i NCAA

Iowa Hawkeyes har en blast med sitt brottningslag. Dagar efter en seismisk vinst för deras damlags hemmadebut, vann Hawkeyes ännu en vinst vid 2023 Cy-Hawk wrestling event. Trots att Iowa State gjorde anspråk på årets Cy-Hawk-serie, höll Hawkeyes-brottningen sin plats för sina fiender. Nu, när Iowa har tagit tillbaka 3 allamerikanska brottare för säsongen 2023-24, kan Zach Glazier inte låta bli att vara tacksam för möjligheten.

Amerikas favoritvideo idag

Zach Glazier har chansen att fylla skorna för NCAA-finalisten Jacob Warner i kategorin 197lb. Medan Hawkeyes nuvarande form kan hjälpa till med hans momentum, pratade Glazier nyligen om att vara tacksam för att äntligen ha möjligheten att bevisa sitt värde.

Hawkeyes All-American säger att han är “tacksam” för möjligheten

The All-American Glazier visade upp varför han har blivit måltavla av Hawkeyes under sin match i 2023 Cy-Hawk Series. Glazier vann en imponerande 7-3-seger över ISU:s Julien Broderson. Nu hördes Zach prata om chansen som Hawkeyes gav honom och hur han var ivrig att få ut det mesta av den. I ett nyligen videoklipp kan man höra Glazier upprepa orden från Hawkeyes tränare Tom Brands, och hur möjligheter är viktiga.

Inför säsongsstarten nämnde Brands att varje Hawkeye har en möjlighet. “Det handlar om möjligheter”, betonade Brands. Nu, i den senaste videon, sa Hawkeyes senaste 197-pund “…Jag har väntat på att få den möjligheten i en handfull år nu”. Glazier sa också att att vara konsekvent i sina matcher är något som hjälper honom att bli bättre i ett jämnt tempo.

Hawkeyes senior sa också att han kunde känna att hans färdigheter förbättrades för varje match. Till slut sa Glazier att han inte kunde låta bli att vara tacksam för att han fick chansen att växa och lovade att han skulle bli ännu bättre under de kommande dagarna.

Hawkeyes framtid i trygga händer

Med Iowa Hawkeyes brottningsteams resoluta prestation i den nyligen avslutade Cy-Hawk Series, bör Glaziers ord inte tas lätt på av de andra NCAA-lagen. Iowa Hawkeyes brottningsteam ser fram emot goda tider. Inte bara Glaziers löfte om förbättring, utan förstaårsstudenten Gabe Arnold erbjuder också mer hopp för Big Ten-laget.

“Vad gjorde justitiedepartementet?”: Månader efter Iowas vadslagningsskandal uttrycker Hawkeyes Wrestling Coach frustration

För några dagar sedan tillkännagav Arnold sin debut genom att slå ner den allamerikanska brottaren Travis Wittlake. Med både herr- och damlag i brottning genom tävlingar kan säsongen 23-24 bara visa sig vara den bästa som Hawkeyes har haft på flera år.

RELATED ARTICLES

Mest populär