Tuesday, February 27, 2024
HemAll Stars"Har redan en guldmedalj": Devin Booker gör en brutal bekännelse om NBA-ringjakten,...

“Har redan en guldmedalj”: Devin Booker gör en brutal bekännelse om NBA-ringjakten, månader före OS i Paris

Devin Booker måste vara bland de bästa unga spelarna i ligan. Trots det har han fortfarande inte vunnit en ring ännu. Därmed inte sagt att han inte har kommit i närheten av det, dock. Book hade en fruktlös resa till NBA-finalen mot Milwaukee Bucks 2021. Detta misslyckade mästerskapsuppdrag sticker ut som en öm tumme för den trefaldiga All-star.

I en intervju efter matchen nyligen fick Booker frågan om han hellre skulle vilja ha ett NBA-mästerskap eller en guldmedalj. 27-åringen svarade: ”Jag tar den ringen. Jag har redan en guldmedalj”. Frågan gällde de kommande OS i Paris 2024, där en annan version av den här erans “drömlag” håller på att samlas.

Medan fansen är glada över att se sina favoritstjärnor passa upp för Team USA, särskilt efter den förödmjukande FIBA-förlusten, har Booker andra prioriteringar. Han har redan vunnit en guldmedalj i OS i Tokyo 2021, så det finns inte på hans lista längre. D-Book har ögonen bestämt på priset, som råkar vara ett NBA-mästerskap.

“Jag tar den ringen. Jag har redan en guldmedalj.”

Devin Booker på frågan om han hellre vill ha ett NBA-mästerskap eller en guldmedalj.

Booker vann OS-guld 2021 efter att OS i Tokyo 2020 flyttades om mitt i covid-19-pandemin. #Suns #TeamUSA pic.twitter.com/gM5rTtI8rg

— Duane Rankin (@DuaneRankin) 30 januari 2024

Med Kevin Durants tjafs på jakt efter hans nästa NBA-hem, verkar dock mästerskapsfönstret minska för Booker, åtminstone med den nuvarande tuppen. I år, efter att Chirs Paul byttes till Warriors, tog Suns in Bradley Beal. Även om han var ett välkommet tillskott till listan, har han bara spelat 23 av 47 matcher den här säsongen. Booker själv var ute med en fotledsskada och har bara spelat 38 matcher hittills.

Så, med kärnteamet KD, Beal och Book tillbaka friska igen, kan Phoenix Suns vinna den här säsongen?

Finns det en ring i böckerna för Devin Booker and the Suns?

Säsongen började inte på topp för Phoenix Suns, förutom det faktum att Slim Reaper tog över varje match i frånvaro av Booker och Beal. Nu sitter solarna vid det sjätte fröet i Western Conference efter att alla dess stjärnor har återvänt till hälsa. Phoenix har vunnit de tre senaste av de fem matcherna de har spelat och alla deras startande ser ut att vara i ordning.

Läs mer: “Vad gjorde jag för att förtjäna det?”: Kevin Durant blir smärtsamt ärlig på Nets Stint efter att ha vägrat stor heder

När Durant har tagit en plats i årets NBA All-Star Honours, återstår det att se om de kan pressa sig uppåt i tabellen i Western Conference. Deras kärna består av två spelare som har tävlat på högsta nivå och KD som vet hur man levererar en finalseger. De har för närvarande en garanterad spelarplats men det återstår att se hur deras eftersäsong kommer att gå. Tror du att det här året kan vara det då Booker äntligen får den svårfångade NBA-ringen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “Redan har en guldmedalj”: Devin Booker gör brutalt bekännelse om NBA-ringjakt, månader före OS i Paris dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär