Wednesday, February 28, 2024
HemGamingHär kommer ny GTA 6-teori om Lucia-skådespelare som verkar legitim

Här kommer ny GTA 6-teori om Lucia-skådespelare som verkar legitim

Lucia, den kvinnliga huvudpersonen i GTA 6, har pratats om ända sedan de första läckorna. GTA-fansen är mycket glada över att se en kvinnlig huvudperson i det nya spelet, som det bekräftades i GTA 6-trailern. Sedan läckorna har fans försökt ta reda på vem som gjorde Rockstar till den här rollen. Och även om denna detalj fortfarande är okänd, tror fansen att de senaste spekulationerna om skådespelaren kan vara korrekta.

Amerikas favoritvideo idag

Ett nyligen inlägg på X har visat på en skådespelerska som delar en slående likhet med Lucia. Än så länge vet vi hur Lucia ser ut och låter från GTA 6-trailern, och fans kan inte låta bli att känna att detta mysterium har lösts.

Manni L. Perez som Lucia

En känd GTA-nyhetskälla på X delade ett inlägg om deras gissning om vem skådespelaren för Lucia är. I inlägget nämnde de, “GTA 6:s riktiga Lucia-skådespelerska kan faktiskt ha hittats.” Manni L. Perez spekuleras i att vara skådespelare för Lucia.

Perez är känd för sitt arbete i Law & Order, där hon har dykt upp med GTA V och RDR2-skådespelare som Steven Ogg, Ned Luke och Roger Clark. Inlägget på X kom med en video med utdrag från GTA 6-trailern. Efter varje utdrag upprepar en AI-modell raderna från scenen med Perez röst.

Det finns en stark likhet mellan de två röstproverna, vilket har fått många fans att tro att skådespelaren har hittats. Även om grunden för spekulationer verkar rimlig, är det svårt att bekräfta om denna spekulation är sann tills vi får officiellt besked från Rockstar Games.

Fler skäl för fansen att tro att Manni Perez är skådespelaren för Lucia i GTA 6

Affischen delar även ett annat klipp i kommentarerna, där en bild på Lucia och Manni Perez jämförs sida vid sida. Ljudet i klippet kommer från en intervju med DJ Echo, där hon berättar om att hennes nuvarande projekt skyddas av en NDA.

Många fans tror att bilderna på skådespelerskan är en nära match med Lucias. Intervjun med DJ Echo berättar att hon inte kan avslöja mer information på grund av NDA. Det är vanligt för videospelsföretag att hålla detaljer om sitt projekt hemliga.

När vi tittade in på Manni Perez hemsida fann vi att hon redan har arbetat med Rockstar Games som röstskådespelare i GTA 5. Detta kommer från hennes CV på hennes hemsida. Detta visar oss att skådespelaren redan är i kontakt med Rockstar Games, vilket gör detta till en ganska trovärdig gissning.

Den sista punkten som inlägget nämner är att skådespelerskan är baserad i New York, där Rockstar Games har en studio. Detta ökar spekulationerna och fansen köper det.

Med det sagt, vad tycker du om att Perez är skådespelare för Lucia? Ser du likheten? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär