Tuesday, February 27, 2024
HemNASCAR"Har jag inte gjort något dumt" - Chase Elliott utan ursäkt inför...

“Har jag inte gjort något dumt” – Chase Elliott utan ursäkt inför cupsäsongen 2023 som äventyrar tragedin

2023 var inte vad Chase Elliott eller Hendrick Motorsports fanbas trodde att det skulle bli. HMS-föraren, för första gången i sin karriär på åtta säsonger, blev eliminerad utan att ta sig till slutspelet. En olycklig snowboardolycka fick föraren att åsidosättas med ett frakturerat vänster ben, vilket lämnade honom hängande för att se sin racerbil köras runt banan av Josh Berry.

Amerikas favoritvideo idag

Chase Elliott återvände till racerbanan efter att ha missat 6 lopp men kunde fortfarande inte göra något nämnvärt medan poängunderskottet sakta smög sig på honom och förde honom vidare mot

Chase Elliott förblir trotsig trots den nedslående säsongen 2023

2023 års mest populära cupserieförare, Chase Elliott, hoppade ner till Podcasten Pure Athletic. Dagarna innan han vann priset, och blev uttagen för sjätte gången i rad trots att han hade en sämre säsong, reflekterade föraren över sin resa från att ha hamnat på sidlinjen i sjukhussängen till att komma tillbaka i sin racerbil när värden frågade om hans takeaways och vad han lärt sig av den här säsongen.

Elliott sa: “Ja, det har definitivt varit tufft, jag menar precis som hela året, jag kände för, och 2 jag har blivit äldre, jag trodde att det fanns så många lärdomar att dra bara från att bli äldre och Att se saker ur olika perspektiv har varit lite konstigt, men du vet att jag kommer upp i 20-årsåldern…”

Cupseriemästaren 2020 lade sedan upp det hela och såg sin racerbil springa runt banan utan honom vid rodret. Han sa: “Ärligt talat, jag kom tillbaka för att jag trodde att jag skulle göra det, så ur den synvinkeln var det bra, men du vet, du sitter där och ser hur loppen fortsätter utan dig, och det kan liksom pressa du in i ett annat perspektiv bara från hur du ser på saker och ting, och så definitivt några lektioner som går där.”

“Du vet, Jag skulle inte nödvändigtvis ändra någonting; Jag gjorde inget dumt, så det är jag inte. Jag säger inte nödvändigtvis det, utan bara upplevelsen jag hade när jag satt ute, såg bilen gå runt racerbanan och sedan komma tillbaka, och sedan kämpade vi verkligen för resten av året, och det fanns några höga platser i där.”

Elliott nämner silverkanten som följde med 2023 års besvikelse

När han talade i programmet kom Elliott med en viktig livsläxa och reflekterade över sin svåra situation. Han sa, “Ibland när jag trodde att vi pratade om rätt saker och gjorde rätt saker och gjorde några framsteg och jag kände att alla ingredienser har funnits där och det fanns dessa glimtar av hopp och vad den här nya bilen får saker att gå och Jag kände att vi äntligen var på väg åt rätt håll, det har bara varit en process och ibland är det vad livet är, lite av en process och man måste jobba för det.”

NASCAR Insider avslöjar glömt 7 LBS Chase Elliott-berättelse på HMS Golden Boys 28-årsdag

RELATED ARTICLES

Mest populär