Friday, February 3, 2023
HemSurfing"Har inte tillräckligt med fingrar att räkna...": Fans kan inte få nog...

“Har inte tillräckligt med fingrar att räkna…”: Fans kan inte få nog av Kelly Slater med hans senaste generösa akt

Surfing och Slater är synonyma med varandra. Med sina exceptionella uppmaningar och exemplariska känsla för surfing gjorde Slater ett berömvärt jobb med att påverka unga surfentusiaster att gå med i sporten. 11x mästaren i World Surf League är inte bara vågornas halvgud utan också en inflytelserik figur för många.

Nyligen samarbetade Kelly Slater med en välgörenhetsorganisation för att hjälpa unga surftalanger att lyfta sig i surfvärlden.

Kelly Slater sträckte ut en hjälpande hand till unga talanger

När det kommer till filantropi drar Slater sig aldrig ifrån att uttrycka vänliga gester. På samma sätt samarbetade han nyligen med “Wave Project Scotland” för att mentor unga surfare. För sitt älskvärda drag blev Slater mycket uppskattad av många. Till och med Laureus Sport for Good Foundation uppskattade Slater för hans vänlighet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laureus (@laureussport)

Laureus-stiftelsen tog till sin Instagram för att gratulera surfaren för hans samarbete med “Wave Project Scotland”. Laureus Instagram-handtag delade en inspirerande video, där Slater utförde olika surfuppmaningar. Laureus lade till och med till en fascinerande bildtext för att uppskatta Slaters vänlighet, som var: “När din lärare kan göra detta och är en legend inom sporten, är du i goda händer”.

Inte bara Slaters fans utan även några bästa idrottare från hela världen uppskattade 50-åringen för hans hjärtliga gest. Till exempel kommenterade den mexikanska surfaren Coco Nogales, “den bästa”

Slaters fans erkände hans vänlighet genom att skriva:

“Vilken inspiration”

“Titta på honom i vår hemstad Cocoa Beach när han var liten. Visste att han var speciell”

“Det var på tiden att han ansågs vara en stor sport genom tiderna … jag har inte tillräckligt med fingrar för att räkna bättre och det är på ena handen”

“Och han är bara en riktigt bra kille som bryr sig om människor”

“Älska Kelly Slater, mannen är en gud”

Några av Kelly Slaters anmärkningsvärda verk utanför planen

Detta är inte första gången när Kelly Slater uttryckte sin vänliga gest för de behövande. Slater har varit en del av många välgörenhetsorganisationer och har till och med sin egen stiftelse kallad Kelly Slater Foundation. Stiftelsen ökar medvetenheten kring olika miljöfrågor och ger ekonomiskt stöd till flera sociala ändamål. Därför är han inte bara en enastående idrottare utan också en pålitlig och snäll man.

Tillsammans med en idrottares sinne har han ett hjärta av guld. Med sin vänlighet och altruism blev Slater symbolen för inspiration för många.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär