Saturday, January 28, 2023
HemNBA"Har inte sparat en enda tanke om Paul Whelan": Michael Jordan Cynic...

“Har inte sparat en enda tanke om Paul Whelan”: Michael Jordan Cynic slår ut på Brittney Griner Detractors

Brittney Griner har äntligen hittat sin frihet och är just nu på väg hem från Förenade Arabemiraten. WNBA-stjärnan släpptes som en del av en en-till-en-fångbytesaffär i utbyte mot den dömde ryska vapenhandlaren Viktor Bout. Utrikesdepartementet misslyckades dock med att säkra frigivningen av den pensionerade amerikanska marinen Paul Whelan; som ingick i det ursprungliga avtalet som USA erbjöd i juli. Som ett resultat har flera kritiker ifrågasatt beslutet som fattats av Biden Administration. Nyligen slog Michael Jordans cyniker Nick Wright ut mot kritikerna av Brittney Griner på Twitter.

Fox Sports-kommentatorn Nick Wright är ökänd för sin motvilja mot Michael Jordan. Han har fått mycket motreaktion från NBA-fans; för att ha respektlöst Chicago Bulls-legenden vid flera tillfällen.

Nyligen grävde Wright på kritikerna som talade mot frigivningen av Brittney Griner, med tanke på att Paul Whelan fortfarande är fast i Ryssland.

Nick Wright attackerar Brittney Griners kritiker

Nick Wright delade en tweet av Fox News Nick Kalman, bestående av ett uttalande från familjen Whelan. Den berömda sportuppläsaren var missnöjd med kritiker som förringade det stora ögonblicket för Brittney Griner och landet.

Wright skrev“För folk som inte har sparat en enda tanke om Paul Whelan, förutom att just nu för att försöka minimera frigivningen av Brittney Griner, här är vad *hans egen familj* tycker om hennes frigivning.”

För folk som inte har sparat en enda tanke om Paul Whelan, förutom just nu för att försöka minimera utgivningen av Brittney Griner, här är vad *hans egen familj* tycker om hennes frigivning. https://t.co/LLnVa8TNKT

— nick wright (@getnickwright) 8 december 2022

Han fördömde Griners kritiker, som tonade ner BG:s frigivning genom att hänvisa till uttalandet från Paul Whelans familj.

Vad sa familjen Whelan om Griners frigivning?

I uttalandet firade familjen Whelan Griners frihet. De uppgav att det inte fanns någon “större framgång” än att få hem en “felaktig fånge”. Familjen Whelan stödde POTUS Joe Bidens beslut att göra affären; snarare än att vänta på att Ryssland ska komma överens om Paul Whelans frigivning; vilket förmodligen inte skulle hända.

Samtidigt är Paul Whelan fortfarande fast i Ryssland i nästan fyra år. Den tidigare amerikanska marinsoldaten greps redan 2018 under anklagelser om spionage. Efter sin fällande dom skickades Whelan till en fängelsekoloni i Mordovia för att avtjäna ett 16-årigt straff.

På andra håll försäkrade president Biden under Vita husets presskonferens att Paul Whelan inte har glömts bort. Han lovade att utrikesdepartementet kommer att fortsätta kämpa för den tidigare amerikanska marinens frihet.

Således verkade Nick Wright inte vara imponerad av människor som har devalverat Griners frigivning; på grund av det nedslående resultatet för Paul Whelan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär