Monday, February 26, 2024
HemBoxing"Här har du nästa rival för Canelo (Alvarez)": 15-årig mexikansk flicka firar...

“Här har du nästa rival för Canelo (Alvarez)”: 15-årig mexikansk flicka firar sin födelsedag med sparringfestgäster i de senaste klippen lämnar WBC:s president och fans dumma-struck

Mexiko har producerat några av de bästa fighters i boxningens historia. Från Salvador “Sal” Sanchez till Canelo Alvarez, har mexikanska fighters gjort ett märke varje gång de trampat in i ringen. Alvarez är faktiskt en av de bästa pund-för-pund-boxarna för närvarande. Han tjänar som inspiration för otaliga mexikaner som beundrar honom, så bli inte förvånad om du stöter på en tjej som firar sin 15-årsdag med boxning.

Mauricio Sulaiman, presidenten för presidenten för World Boxing Council (WBC), och en mexikan själv, delade klippet på sitt X-konto. Fans har inte hållit tillbaka från att uttrycka sin misstro och beundran för den respekt som sporten får i landet. Låt oss dyka in.

En tjej som väljer att boxas på sin 15-årsdag fångar Mauricio Sulaimans uppmärksamhet

Sulaiman postade klippet med texten “Bara i Mexiko! Så här firar den här tjejen sin 15-årsdag!” En tjej helt klädd i en krämfärgad klänning som stramade åt i midjan och delikat rann till fötterna, hårsminkat och ett diadem som prydde det hade också röda boxningshandskar på när hon sparrade någon som verkade vara en släkting till henne.

Ett brett leende spred sig över hennes ansikte när hon tog de lekfulla slagen. Hon drog sig inte tillbaka och landade sina stötar och uppercuts när en annan man klev upp på scenen för att ha en liten sparring mitt i alla firandet. Hennes nära och kära stod bredvid och tittade på matchen från sidan.

Fans förvånade över att se tonårsflicka boxas på sin födelsedag

Som man kan förvänta sig av boxningsfans var de glada över att se sporten uppskattas och uppmuntras. “Den lämnade kroken till kroppen”, sa ett fan som märkte den vänstra kroken som hon landade på sina festgäster.

“Har du satt upp ett speciellt bälte?” frågade ett annat fan skämtsamt till Sulaiman.

“Älskar det mexikanska folkets eld och deras kärlek till boxningssporten!” sa en annan fan som lovordade mexikaner för deras kärlek till sporten.

Ett annat fan gjorde en observation och sa: “Det är så du vet att boxning går i deras blod.”

Ett annat fan hittade Alvarez nästa rival i klippet. De sa, “Här har du nästa rival för Canelo, btw är den i vit klänning …”

Fansen behöll den känsla som reflekterades av flickan och fyllde kommentarerna med humor och uppmuntran.

Det är inte en vanlig syn att se någon fira en speciell dag på ett sådant sätt. Det lyckades dock fånga WBC-presidentens uppmärksamhet. Skulle du anse detta som en bra idé? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär