Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Har fortfarande bättre axlar än de flesta": 58-åriga Ronnie Coleman lämnade Bodybuilding...

“Har fortfarande bättre axlar än de flesta”: 58-åriga Ronnie Coleman lämnade Bodybuilding World-käken tappade med sitt intensiva träningspass klockan fyra på morgonen

Genom att vinna den prestigefyllda Mr. Olympia-titeln åtta gånger i rad från 1998 till 2005, hade Ronnie Coleman satt nya höjder inom modern bodybuilding. Känd för att höja ribban för kroppssymmetri och konditionering, är Big Ron en av bodybuilding-eliterna. När han går till gymmet på småtimmarna på morgonen vinner rekordhållaren återigen fansens beundran.

Trots att han har genomgått 13 större operationer är kungen alltid en tå. Ronnie Coleman delade nyligen ett Instagram-inlägg där han ses träna. När fansen såg detta var fansen i absolut vördnad för The King.

Ronnie Coleman-fans berömmer sin favorit för att de håller dem inspirerade

Medan många njöt av sin tupplur på vintermorgonen bestämde sig Ronnie för att svettas ut de extra fetterna. Tidigare idag tog IFBB-proffset till sin Instagram för att dela en video där han arbetar i gymmet. Han sågs lyfta några tunga hantlar. Proffsen delade med sig av insikter, “Att träna klockan 4 på morgonen är fantastiskt. Inga avbrott.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ronnie Coleman (@ronniecoleman8)

Ronnies kommentarsfält strömmade in så fort inlägget delades. Ett fan, som berömde Ronnie och beundrade honom för att han håller sig i form även efter alla medicinska motgångar, skrev, “och han har fortfarande bättre axlar än de flesta av er och jag.” Som Ronnie avslöjade, finns det “ingen att fråga hur länge du var på den maskinen.” En av hans fans kommenterade skämtsamt, “Ingen kommer att fråga dig det ändå, kung Ron 💪🏼😂”

Under sin bästa ålder hyllades Ronnie för att ha en av de största och starkaste axlarna i bodybuildingvärlden. Men när han såg honom träna med så vansinniga vikter kunde en av hans fans inte hålla sig från att kommentera: “Kung Ronnie har fortfarande pistolerna!” När Ronnie ger ut intima blickar under sina träningspass, sa en av hans fans: “Vem fan kommer att fråga Ronnie hur länge på den maskinen!” Ett annat fan var förundrad över Ronnies fysik och skrev: “Ser bra ut som kung!”

En titt på Colemans vansinniga träningsrutin

När Ronnie var med i scentävlingen gav han sina konkurrenter en chans för livet. Att upprätthålla en så enorm fysik, särskilt sådana monstruösa axlar, var dock inte lätt för Ronnie. Efter en strikt rutin såg kungen till att träna sina axlar två gånger i veckan.

Att anta ett träningsprogram med hög volym som är speciellt inbyggt för att bygga upp hans axelmuskler. Hans typiska axelpass skulle bestå av följande-

  • Bakre delt pec dec, 3-5 set med 8-20 reps
  • Stående DB rycker på axlarna, 3-5 set med 8-20 reps
  • Skivstångshöjningar fram, 3-5 set med 8-20 reps
  • Stående DB lateral höjning, 3-5 set med 8-20 reps
  • Sittande skivstång militärpress, 3-5 set med 8-20 reps
  • Böjd DB bakre delthöjning, 3-5 set med 8-20 reps

Vid sidan av att arbeta på hans axlar, skulle vi tempo upp hans träningsprogram för att säkerställa att han bygger maximala muskler och förhindrar eventuell tristess. Vad tycker du om Colemans träning och attityd? Låt oss veta i kommentarerna.

Jag ser inte att någon slår dem.” Ronnie Coleman diskuterar sin predikation inför Mr. Olympia-tävlingen 2022

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär