Wednesday, February 28, 2024
HemWweHar Drew McIntyre en ex-fru? Allt vi vet om den skotska...

Har Drew McIntyre en ex-fru? Allt vi vet om den skotska krigarens första fru

Drew McIntyre, The Scottish Warrior, har ristat in sitt namn i WWE:s annaler med sin okuvliga anda och förödande Claymore Kick. Hans resa från en jobbar med 3MB till en Royal Rumble-vinnare och WrestleMania Main Eventer är en historia känd av många. Men även om The Scottish Warriors bedrifter i ringen är många, är inte mycket känt om hans personliga liv. Visste du att den skotske brottaren har varit gift två gånger?

Amerikas favoritvideo idag

Drew McIntyre: dubbelt så charmigt som bröllopsklockor

Den skotske krigaren Drew McIntyre har varit gift två gånger i sitt liv. Hans första fru var Taryn Terell, alias Taryn Nicole Dryden, som han gifte sig med 2009. Taryn var en professionell brottare som också var en del av Impact Wrestling, WWE, FCW och ECW. Hon är också en skådespelerska, stuntkvinna och ringanouncer.

Hon började sin WWE-karriär med Florida Championship Wrestling, ett utvecklingsmärke under WWE där hon brottades tillsammans med Alicia Fox och The Bella Twins. Under sina WWE-dagar var hon känd som Tiffany fram till sina sista dagar som den sista General Manager för ECW. Taryn gick med i NWA 2021 tills hon gick i pension 2022.

Paret var tillsammans i lite över ett år när de skildes åt 2011. De har inga barn tillsammans. Däremot har hon två barn med sin nuvarande man, Joseph Dryden, som hon gifte sig med 2015. Trots deras skilsmässa upprätthåller McIntyre ett hjärtligt förhållande med Taryn även efter att ha gift om sig.

Drew McIntyre samarbetar med en läkare för ett livslångt kontrakt

Drew McIntyre stannar i Tampa, Florida med sin nuvarande fru Kaitlyn Frohnapfel, som han träffade 2013. De började sin kärlekshistoria 2015 och gifte sig senare 2016. Detaljer om deras förhållande är privata, och McIntyre pratar sällan offentligt om sin fru.

Kaitlyn, 31 år, är läkare till yrket, som tog examen på grund av sin kärlek till friidrott från gymnasiet och college. Dessutom är hon fitnesstränare. Hon är 1,73 m eller 5’7 fot lång, jämfört med sin 6’5 man.

Lämnar Drew McIntyre WWE 2024? Nuvarande kontraktsscenario förklaras

Kaitlyn föddes i juli 1985 och kommer från Largo, Florida där hon växte upp av Richard och Wendy Frohnapfel, hennes föräldrar. Hon hade en syster, som tyvärr gick bort 2023 i maj förra året. Kaitlyn gick sin skolgång på Largo High School innan hon flyttade till University of South Florida för sin medicinska examen.

Paret gifte sig i St. Petersburg, Florida där de var omgivna av vänner och familj. Mottagningen ägde rum på Sunken Gardens.

RELATED ARTICLES

Mest populär