Tuesday, February 27, 2024
HemWweHär är utvecklingen av Tony Khans försök att slå WWE:s största rekord...

Här är utvecklingen av Tony Khans försök att slå WWE:s största rekord med AEW allt under 2024

Sedan AEW:s debut 2019 har det blivit en stor konkurrent till WWE. För ett ögonblick höjde det ribban när Tony Khan lyckades tjuvjaga en ansenlig lista från WWE:s släppta superstjärnor. Men flytten visade sig vara meningslös innan AEW All In PPV slog in.

Amerikas favoritvideo idag

Rapporter tyder på att nästa upplaga på Wembley Stadium kommer att bli Tony Khans försök att slå WWE:s långvariga rekord. Från och med nu, leder WWE diagrammet för den högsta närvaron för alla brottningsevenemang med miles.

Tony Khan gör ett försök att slå WWE:s rekord

WrestleTix är en ledande källa för uppdaterad information om biljettförsäljning till sportevenemang. De twittrade en uppdatering på X den 2 december om biljettförsäljningen av AEW All In PPV för 2024 på Wembley Stadium, London, Storbritannien. I tweeten stod det: “AEW All In 2024 (FIRST COUNT) Sön 25 augusti 2024. Wembley Stadium, London Tillgängliga biljetter => 10 529 Nuvarande installation => 44 452 biljetter distribuerade => 33 923”

Enligt tweeten kommer evenemanget att äga rum den 25 augusti på samma plats som årets evenemang. Det avslöjades i kommentarsfältet att nästan hälften av de totala platserna gjordes tillgängliga i den första omgången.

Wembleys sittkapacitet är runt 90 000 och en dryg tredjedel av de totala platserna är slutsålda. Den snabba slutförsäljningen av PPV-showen är en indikator på framgången med dess tidigare upplaga. Många brottningsobservatörer ansåg att showen var i nivå med WWE:s WrestleMania, det största brottningsevenemanget i branschen.

Framgången med showen kantades dock av kontroversen kring CM Punk. Tony Khan var omedelbart tvungen att samla en kommitté som involverade Bryan Danielson, för att ta itu med problemet eftersom det involverade punk. Det har dock inte påverkat showen negativt.

Verklig anledning till varför CM Punk och Tony Khan inte har tilltalat varandra trots att de varit framför kameran

2023 års All-In-event var ett tältevenemang för WWE:s största rival. Tony Khan försökte matcha nivån på WWE när han gick ihop med andra brottningskampanjer som NJPW och ROH. Men hur överensstämmer dessa siffror med WWE?

WWE WrestleMania toppar listan då All In står på tur

Den tidigare upplagan av All In registrerade en närvaro på 81 035 (marknadsförd närvaro) medan regeringens data registrerade en närvaro på 72 265. Det visade sig vara det näst mest inkomstbringande evenemanget i proffsbrottningshistorien.

Den har bara toppats av WrestleMania III i Michigan och WrestleMania 32 på AT&T stadion. Den marknadsförda närvaron för dessa evenemang var 93 173 respektive 101 763.

Med tanke på hur snabbt All In lyckas sälja biljetter, tror du att All In kommer att gå om WrestleMania?

RELATED ARTICLES

Mest populär