Friday, February 3, 2023
HemNHLHär är en tjuvtitt på Wayne Gretzkys dotter Paulina Gretzky och golfaren...

Här är en tjuvtitt på Wayne Gretzkys dotter Paulina Gretzky och golfaren Beau Dustin Johnsons privata ö på 16 miljoner dollar

Det är inget nytt för idrottare att ha extravaganta och påkostade boningar. Men vissa idrottare har några av de mest lyxiga hem som överträffar allmogens fantasi. Golfaren Dustin Johnson och hans fru Paulina Gretzkys drömhus har allt, från snygga funktioner till avancerad teknik.

Den legendariske hockeyspelaren Wayne Gretzkys dotter, Paulina Gretzky och svärson, Dustin Johnson gjorde drömmen hemma. Med en privat brygga, en lyxig pool och en privat ö fick paret jackpotten! Låt oss ta en titt på detaljerna i denna underbara fastighet.

Inne på Paulina Gretzky och Dustin Johnsons privata ö

Den 8 200 kvadratmeter stora herrgården i West Palm Beach-området är vad drömmar är gjorda av. Beläget på en av de mest välbärgade platserna i landet, har huset några upprörande funktioner.

Eftersom området är ett golfparadis med minst tre golfbanor i anslutning till fastigheten passar huset Johnson. Han har också en inbyggd bod för att parkera golfbilar och garageplats för att parkera fordon, allt från bilar till vattenskoter. En speciell del av huset tar dock kakan.

Den kustnära herrgården har tillgång till en privat ö! Precis som en perfekt tillflyktsort, men nära ditt hem, har den här ön sin egen tikihydda, hängmattor och till och med en eldstad! Det här är några av de pärlor som följer med hemmet.

Och där det finns en ö borde det finnas ett helt vattenvägssystem. Tur för Johnson och Gretzky, de kan komma åt sitt hus inte bara på konventionellt sätt via vägar utan också genom vattenvägar.

Eftersom huset är omgivet av vatten och har en privat ö har paret byggt en privat ramp och anpassade bryggor för båtar. Men huset har också något roligt i beredskap för Gretzky och Johnsons barn – en vattenrutschkana som faller sten! Det är uppenbart att funktionerna kompletterar husets placering ganska bra.

Denna drömska bostad är en lyxig herrgård med 7 sovrum och förstklassiga bekvämligheter. Paret gjorde dock vinst när de köpte fastigheten. Medan de först köpte den för 4 miljoner dollar ligger det nuvarande priset på hela 16 miljoner dollar.

Även om huset är bortom de vildaste drömmar för många, betyder huset lyx och klass. Paret har sedan dess investerat i fler sådana fastigheter, byggt drömmar med tegel och murbruk.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär