Friday, December 8, 2023
HemeSportsHär är en lista över topp 10 nya funktioner i Super Mario...

Här är en lista över topp 10 nya funktioner i Super Mario RPG Remake

Mario-fans kommer säkert ihåg Miyamotos kultklassiker från 1996 Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars. Nu är Nintendo redo att släppa en remake av denna fan-favorit Mario-titel den 17 november. Efter det är spänningen just nu på topp. Varför skulle det inte vara det? Eftersom den här remakens originalversion redan är en superhittitel.

Nu när det bara är sju dagar kvar tills fansen äntligen får den här remaken, måste de vara nyfikna på att veta vad som är nya saker som Nintendo erbjuder med spelet. För att inte tala om, de har kommit till rätt plats eftersom vi här kommer att diskutera de tio bästa nya funktionerna i Super Mario RPG Remake.

Topp 10 nya tillägg i Nintendos Super Mario RPG-remake

Nu när Super Mario RPG Remake äntligen släpps nästa vecka, här är de tio bästa nya funktionerna som den här titeln kommer att erbjuda sina fans.

1. Action Command Prompt

Super Mario RPG Remake kommer att erbjuda en enkel funktion för spelare att framgångsrikt utföra sina handlingar. Ja! Nintendo ingår utropstecken som en uppmaning till spelarnas åtgärdskommandon i spelet. Nu med hjälp av en uppmaning kommer spelarna att få en signal om spelets grafik om rätt tidpunkt att vidta sina handlingar.

Denna Action Command Prompt är en helt ny funktion i Super Mario RPG Remake och syftar verkligen till att göra spelet mer tillgängligt och responsivt. Så bra drag av utvecklarna, eller hur?

2. Bättre spelbild

I Super Mario RPG-remaken gjorde spelarna säkert ett bra jobb i spelgrafiken. De ersatte 2D-bilden från 1996 års spel med fantastiska 3D-karaktärer med ett helt uppfriskande utseende av Mushroom Kingdom. Så spelare kan förvänta sig fantastiska bilder under hela sin äventyrliga resa med Mario.

3. Variation i Triple Move-attacker

Nu är Mario-spelare välkända om de berömda Triple Move-attackerna, som kan användas av alla aktiva medlemmar i partiet i Super Mario RPG. I remaken av det här spelet kommer denna Triple Move-attack att få en ny funktion som är mer variation! Ja, i Super Mario RPG Remake kan spelare använda olika kombinationer av Triple Move-attacker och experimentera för att få strategiska fördelar. Hur coolt är inte det?

4. Tillägg av kedjade förstärkningar

I Super Mario RPG Remake kommer spelare att få en ny funktion som heter Kedjeförstärkningar. Nu med den här funktionen kan spelare välja Mario och en annan spelare för att kedja sina attacker. Som ett resultat kommer de att träffa motståndaren flera gånger med varje karaktärs speciella drag.

Detta innebär att Mario och hans vänner kommer att ta ner ondskan med tio gånger mer styrka med denna samarbetsattack.

5. Rikta in dig på flera fiender samtidigt

Mario-fans kommer att få en specialfunktion i Super Mario RPG Remake, som är Multi-Target Damage. Om spelare använder vissa åtgärdskommandon kan de träffa mer än en motståndare samtidigt. Detta innebär att spelare nu verkligen kan släppa loss kraften hos Mario för att ta ner flera fiender samtidigt. En välbehövlig funktion i Mario-spel, eller hur?

6. En fräsch version av soundtracket

I Super Mario RPG Remake kommer fansen att bevittna deras favorit Super Mario RPGs musikaliska partitur på ett helt nytt sätt. Tvisten är dock Yoko Shimomura, den ursprungliga kompositören av 1996 års spel är den som satte sin kreativa talang för att remastera soundtracket.

Det betyder att inte bara gamla spelare kommer att återuppleva den nostalgiska låten igen i sitt liv utan nykomlingar kommer också att uppleva arvet från detta spel genom dess musik.

7. Ytterligare utmaningar

Nintendo kommer att erbjuda fler ytterligare utmaningar för dem som förväntar sig att Super Mario RPG Remake är lite svårare än vanliga Mario-spel. Detta innebär att spelare nu kan spela om med starkare bossar efter matchen och testa sina färdigheter. Så proffsspelare behöver inte oroa sig eftersom Super Mario RPG Remake inte låter dem avsluta det snabbt.

8. Enkel spelmöjlighet för nykomlingar

Tja, alla spelare efterfrågar inte svårt spel och det vet Nintendo säkert väl. Som ett resultat kommer Super Mario RPG att introducera en exklusiv Blåsigt läge för spelare. I det här läget kommer spelarna att få en mycket enklare spelsvårigheter och ta sig igenom spelets alla nivåer och uppdrag. Dessutom kan fans växla till det normala läget när de vill utan att påverka spelberättelsen lite.

9. Låsa upp ett nytt läge

I Super Mario RPG Remake kan fansen låsa upp en exklusiv Ljudspelarläge när de har avslutat spelet. Detta kommer att ta spelarna till spelets musikaliska resa inklusive låtar från både SNES- och Switch-versionerna av Super Mario RPG.

Toppval och tidsbegränsade erbjudanden från oss eShop Halloween 2023-rea

Det betyder att det är ännu mer lukrativt att avsluta spelet för spelare som är villiga att åka på en musikalisk resa med Mario.

10. En dedikerad meny för att identifiera monster

Nintendo kommer att erbjuda en speciell meny som heter Monsterlistan för att få mer information. Detta innebär att spelare nu kan kontrollera styrkorna och svagheterna hos dessa monster och stridsrelaterad information. Faktum är att den här listan också ger dem en rolig fakta om monstret.

Nintendo och Square Enix Super Mario RPG Remake är redo att underhålla fansen från den 17 november. Faktum är att förbeställningar på Switch började för månader sedan! Nu när de nya funktionerna också nämns, är du redo att testa det här spelet?

RELATED ARTICLES

Mest populär