Sunday, December 10, 2023
HemNFLHär är den uppskattade kostnaden för Patrick Mahomes Lucky Underwear han använder...

Här är den uppskattade kostnaden för Patrick Mahomes Lucky Underwear han använder för varje NFL-match

Det är inte ovanligt att spelare har olika vidskepelser och ritualer innan spelet. Vissa kan vara ganska logiska och förståeliga, men några kan vara roliga eller direkt bisarra. Ta Kansas City Chiefs-stjärnan quarterback Patrick Mahomes till exempel. Han har en bisarr vidskepelse angående hans underkläder, som han anser vara en lyckobringare.

När han pratade med bröderna Manning avslöjade quarterbacken att han bar det där plagget för varje Chiefs-match. Men tänk om, för säkerhets skull, någon ville känna sig som Patrick Mahomes åtminstone vad gäller underkläder? Hur mycket skulle de behöva ta ut? Beloppet kan överraska dig.

Den överraskande kostnaden för Patrick Mahomes “lyckliga” underkläder

För det första började Mahomes med “Jag bär dem dock bara på speldagen, de är inte för slitna”, för att se till att värdarna visste att hans vidskepelse inte var dåligt för hans hälsa och att han upprätthöll hygienen med kläderna. Sedan bekräftade QB också att han skulle fortsätta bära dem så länge de fick resultaten. “Så länge vi vinner fotbollsmatcher kommer jag att fortsätta med vidskepelsen.” Men förutom turfaktorn, varför har QB inte försökt ersätta eller ens replikera den med en ny? Kanske onödiga investeringar, eller förmodligen ur produktion?

Egentligen verkar inget av dessa vara fallet. Kläderna är fortfarande mycket tillgängliga på deras varumärkessajt. Produkten är namngiven Always In Motion Boxer 5″, och är ett erbjudande från den kanadensiska-amerikanska athleisure-återförsäljaren Lululemon Athletica. Det är listat för ett ganska ödmjukt pris på 28 dollar, vilket är ungefär 5 dollar högre än den genomsnittliga kostnaden för underkläder i landet, enligt många källor på internet. I samband med Mahomes rapporterade nettovärde på 70 miljoner dollar kan Mahomes få tusen av dessa åt gången om han vill. Så svaret är fortfarande oklart om varför han är ointresserad av att ersätta eller replikera den produkt han anser vara sin lyckobringare.

Hans fans kan äntligen få känslan av att vara i Mahomes skor, vi menar underkläder, utan att oroa sig för sina fickor. Men vad är några andra NFL-vidskepelser som sticker ut till denna dag? Några av dem är läckra nog för fansen att prova dem direkt.

Inkonisk NFL-vidskepelse som får dig att säga “intressant…”

Tidigare Carolina Panthers linebacker Luke Kuechly var en glad man som hade denna vidskepelse. Han älskade att festa på en stor bit rostad kyckling på en lokal restaurang innan hans matcher. Legendariska Chicago Bears linebacker Brian Urlacher hade en ganska söt ritual också i motsats till hans stora och skrämmande kroppsbyggnad. Den stora mannen skulle enligt uppgift snacka på några chokladkakor som gavs till honom av tidigare Bears tränare Tim Bream, före varje match.

Pantern hade en mer vidskeplig spelare också, som till viss del efterliknade Patrick Mahomes. Quarterbacken Cam Newton hade en speciell pregamesko från Under Armour som quarterbacken gillade att bära. Men det som är intressant här är, snarare än själva skon, Newton tyckte om att se bra ut med skons vackra färgmönster under sina förspel. Vi vet inte om vi kan kalla det vidskepelse eller inte, men det är säkert mycket dyrare än Mahomes som får sina underkläder för bara $28. Och den sistnämnda quarterbacken har ironiskt nog uppnått mer med sin “billigare” lycko charm än den förra.

Oavsett hur gammal den blir, om Chiefs fortsätter att vinna back-to-back Super Bowls, är Patrick Mahomes underkläder bra att gå i ett år till.

RELATED ARTICLES

Mest populär