Wednesday, February 28, 2024
HemGamingHär är de 10 bästa bilarna i GTA Online

Här är de 10 bästa bilarna i GTA Online

GTA Online kommer med över 790 kontrollerbara fordon, men alla är inte värda att använda i spelet. När det kommer till transportsätt inom spelet är ett av de bästa sätten att göra det med bil. Spelet innehåller en lång lista med bilar från olika märken som Vapid, Grotti och Ubermacht för superbilälskare och ditt val av åktur kommer att avgöra resultatet av uppdragen.

Amerikas favoritvideo idag

Även om det är smart att välja den snabbaste bilen och zooma förbi hindren under ett uppdrag, kan hastigheten ibland inte minska den. GTA Online ger spelare en mängd olika uppdrag, alla med sina unika utmaningar. Även om de flesta utmaningar kan övervinnas med snabbhet, kräver andra hållbarhet. I slutändan handlar det om att ha rätt bilar i ditt garage. Så här är alla bilar du behöver veta om innan du tar över Los Santos vägar 2024.

Anis Remus

Denna tvådörrarscoupé introducerades till GTA Online i Los Santos Tuners-uppdateringen. Baserad på coupén Nissan Silvia (S13) 1988–1994 hämtar denna bil inspiration från en hel del JDM-bilar. Remus kommer in som en av de bäst hanterande bilarna i spelet.

Utöver det kommer den med en Inline-4-motor tillsammans med en 5-växlad växellåda som ger spelarna en vild RWD-upplevelse. Spelare kan köpa Remus på Southern San Andreas Super Autos för $1,370,000 och ett handelspris på $1,027,500.

Vapid Dominator GT

För fans av den klassiska 2018-2023 Ford Mustang, hämtar Vapid Dominator GT inspiration från den moderna muskelbilen. Priset är 2 195 000 $ och kan hämtas på Southern San Andreas Super Autos. Cabriolet kommer med en lång lista med anpassningar så att spelare kan modifiera sina fordon precis som de vill. Bilen är en fantastisk flyktbil för spelare som gillar att gå ut med stil.

Impone Ruins 2000

Ruiner 2000 är överlägset en av de roligaste bilarna att äga i GTA Online. Den kommer med några unika funktioner som inte finns med i något annat fordon i spelet. Bilen kommer med förmågan att hoppa, sätta ut en fallskärm och släppa loss missiler och maskingevär, vilket gör den till en av de roligaste bilarna att få saker gjorda. Okonventionellt, alltså.

Den kan köpas från Warstock Cache & Carry för $3 750 000 eller $2 812 500 SecuroServ handelspris.

Pfister Osiris

Pfister Osiris kostar 1 950 000 $ och är en klassisk superbil som kan köpas från Legendary Motorsport. Med inspiration från Pagani Huayra och LaFerrari kombinerar den fyrhjulsdrift, snabb acceleration och en elegant design i ett häpnadsväckande paket.

Bilen kommer med en 6-liters V12 som klarar 750 hk. Det handlar inte bara om hastighet; det är ett tidlöst val för dem som uppskattar moderna hyperbilar.

Ubermacht Cypher

En annan bil från Legendary Motorsport som kom till spelet i Tuners DLC, Ubermacht Cypher är prissatt till $1 550 000 och $1 162 500 är dess handelspris. Detta fordon har blivit en favorit bland tuner race-entusiaster av goda skäl.

Det utlovar inte bara en överlägsen körupplevelse, utan erbjuder också en uppsjö av anpassningsalternativ, vilket gör det till det bästa valet för dem som lever för spänningen med racing.

Ubermacht Sentinel Classic Widebody

Bennys anpassningsgarage slår guld igen med Ubermacht Sentinel Classic Widebody, prissatt till 650 000 $ med ytterligare 700 000 $ för uppgraderingar. Det kanske inte är det snabbaste fordonet i sortimentet, men vad det saknar i hastighet kompenserar det mer än för anpassningsmöjligheter. Spelare kan förvandla denna klassiker till ett personligt mästerverk, vilket gör den till ett unikt tillägg till deras samling.

Maibatsu MonstroCiti

Maibatsu MonstroCiti, prissatt till $1 485 000, sticker ut med sina Imani Tech-möjligheter. Att utrusta en missillåsande störsändare skiljer den åt när det gäller defensiva förmågor. Även om det kanske saknar några traditionella offensiva funktioner, gör dess unika defensiva twist det till ett anmärkningsvärt tillägg för spelare som prioriterar överlevnad i den kaotiska världen av GTA Online.

Detta fordon kan få spelare ur vissa klibbiga situationer som andra bilar kanske inte överlever.

Grotti Tourism Homage

Priset till $1 610 000, Grotti Turismo Omaggio säkrar sin plats som det enda Chop Shop DLC-fordonet med drifttuning-funktioner. Inspirerad av den verkliga Infiniti G35, har detta fordon snabbt fått ett rykte som en av de snabbaste coupéerna i spelet. För spelare som värdesätter både snabbhet och stil är Turismo Omaggio ett toppval.

Vapid Stanier LE Cruiser

Vapid Stanier LE Cruiser tar förstaplatsen till $3 517 500 handelspris eller $4 690 000 utanför butiken. Denna poliskryssare är inte bara första gången som spelare kan äga en polisbil; det är en anpassningsbar sådan. Med föränderliga färger, modifieringar av utrustning och en uppsjö av anpassningsalternativ, låter det spelare skapa sin egen unika polisnärvaro i spelet.

Stanier LE Cruiser är pärlan i Chop Shop DLC, som erbjuder både funktionalitet och en lekplats för kreativa uttryck i den virtuella världen.

Det här är några av de bästa bilarna att äga i GTA Online med en för nästan varje tillfälle. Medan de flesta av dessa fordon är mer på den dyra sidan, är några av dem definitivt värda att köpa. Med det sagt, hur är din topp 10 billista från GTA Online? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär