Tuesday, February 27, 2024
HemWweHär är allt du behöver veta om Sasha Banks eventuella WWE-återkomst på...

Här är allt du behöver veta om Sasha Banks eventuella WWE-återkomst på Royal Rumble

Namnet Sasha Banks leder omedelbart till fina minnen bland hela WWE-universumet. Banks aka Mercedes Varnado byggde sin karriär på sin karismatiska “Boss”-karaktär och såg 10 fantastiska år av att skapa historia i WWE innan hon flyttade till NJPW. Men det finns en stor chans att fansen kommer att se Varnado ta upp ringnamnet Sasha Banks igen.

WWE Royal Rumble har alltid fungerat som en språngbräda för att lansera nya brottare och få äldre att återvända till företaget. Faktum är att Sasha Banks har använt Rumble för att göra comeback flera gånger efter små uppehåll från WWE. Här är all information du behöver innan du ser en potentiell Rumble-återkomst från banker.

Sasha Banks och hennes Royal Rumble framträdanden

Sasha Banks är en av föregångarna till revolutionen som kvinnors brottning upplevde vid WWE. Banks fick många förstaplatser i företaget från 2012 till 2022 och var också en del av den första Royal Rumble-matchen för kvinnor. Även om hon inte vann tävlingen, varade hon hela 54 minuter och 46 sekunder i ringen. Banks har också deltagit i flera andra första matcher någonsin innan Women’s Rumble började på PLE.

Royal Rumble 2021 ledde till en av de största händelserna i WWE:s historia. Medan Sasha Banks behöll sitt SmackDown Women’s Championship mot Carmella, vann Bianca Belair Royal Rumble för att utmana Banks på WrestleMania 37.

Till allas glädje ledde detta till det första tillfället någonsin då två afroamerikanska kvinnor slogs i huvudevenemanget i WrestleMania. Med Rumble som har så mycket historia för Sasha Banks, borde WWE Universe förvänta sig att se henne göra comeback 2024?

Kommer bankerna att återkomma för att göra ett uttalande?

Sasha Banks lämnade WWE efter sin sista match den 16 maj 2022 efter en del oenigheter om kreativitet. Även om många fans förväntade sig att hon skulle göra comeback snart, fick de inte se Banks på något företag på nästan åtta månader. Sedan återupplivade Banks sin karriär som Mercedes Mone den 7 januari 2023 på New Japan Pro Wrestling.

Detta gladde den del av hennes fans som var glada över att se henne brottas i Japan men många ville fortfarande att Mone skulle bli Sasha Banks igen. Detaljerna i hennes NJPW-kontrakt är relativt okända, vi vet att hon inte har skrivit på en kontraktsförlängning som gör henne till en fri agent.

Men nyligen WWE gav en subtil hint om hennes comeback genom att släppa hennes inträdesmusik Bara fantasin sätter gränser på Spotify trots att hennes bidrag inte är bekräftat. För att fylla på det hela Bankerna gav till och med ett svar till detta drag av WWE.

Kommer The Boss att återvända för att styra hennes territorium vid Royal Rumble? Låt dina åsikter flöda i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Här är allt du behöver veta om Sasha Banks möjliga WWE Return at Royal Rumble dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär