Wednesday, February 21, 2024
HemWweHär är allt du behöver veta om CM Punks skada på Royal...

Här är allt du behöver veta om CM Punks skada på Royal Rumble 2024

CM Punk öppnade Monday Night Raw med armen i sele och en tår i ögat. Fans runt om i världen var oroliga över vad de skulle höra. Och deras föraning visade sig vara sann.

Punk vände sig till WWE-universumet med de mest plågsamma nyheterna de kunde ha föreställt sig. Bara några månader efter att han återvänt, har han drabbats av ytterligare ett skadeslag. Men hur kan han vara skadad under sin första stora match sedan han återvände och, ännu viktigare, kommer han att kunna prestera på WrestleMania 40? Här är allt du behöver veta.

Ett olyckligt händelseförlopp inträffar på Royal Rumble 2024

När CM Punk gick in på nummer 27 på Rumble, hoppades fansen att detta skulle vara det stora ögonblicket som han och alla hans trogna supportrar hade väntat på. Men mycket snart försvann den drömmen till damm.

Vid ett tillfälle i matchen hade Punk ett handgemäng med Drew McIntyre, som slog andra stadens helgon med en elak DDT. Rapporter tyder på att detta uppstod som det avgörande ögonblicket där Punk drabbades av en trasig tricepsskada som fick olyckliga konsekvenser.

En trasig triceps kan vanligtvis hålla en idrottare borta under lång tid, men rapporter tyder på att han kommer att vara borta i fyra till sex månader. Det betyder att WrestleMania 40 definitivt är uteslutet för Second City Saint. Punk själv bekräftade detta i det senaste avsnittet av Monday Night Raw när han talade om WWE Universe och utvecklade skadan. “WrestleMania 40 Jag antar att det inte ligger i korten för mig, men jag är ett Chicago Cubs-fan och det här är inte första gången och det kommer inte vara sista gången jag säger det här, det finns alltid nästa år”, sa han.

CM Punk gråter under sin kampanj. Det här suger bara. pic.twitter.com/MJAA7uxQr9

— Wrestling Pics & Clips (@WrestleClips) 30 januari 2024

Drew McIntyre riktade sig sedan mot Punk för att gnida in salt i hans sår. Interaktionen mellan de två antydde att den tidigare AEW-mästaren kunde möta den skotska krigaren i sin första match när han äntligen gör en retur.

CM Punk skulle enligt uppgift ta emot världsmästaren i tungvikt Seth Rollins på WrestleMania 40, men eftersom Rollins själv tillkännagav en skada på Raw nyligen, återstår det att se vad den omedelbara framtiden har att erbjuda i huvudevenemanget.

Sammantaget är det en olycklig situation för alla inblandade, och med Seth Rollins redan på hyllan är det ännu en huvudvärk för WWE-tjänstemän att ta itu med inför årets största show.

Inlägget Här är allt du behöver veta om CM Punks skada på Royal Rumble 2024 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär