Monday, February 26, 2024
HemBoxing"Hans tränare är värdelösa": Eddie Hearn ger en hård verklighetskontroll till John...

“Hans tränare är värdelösa”: Eddie Hearn ger en hård verklighetskontroll till John Fury om att Tyson Fury inte är på “Great Place” före Oleksandr Usyk Fight

Den tvåfaldiga mästaren i tungvikt Tyson Fury är obesegrad. Efter tillräckligt försening på grund av Furys undermåliga prestation mot Francis NgannouFury är planerad att möta Oleksandr Usyk i februari nästa år. Kampen kommer att äga rum om det enhetliga mästerskapet i tungvikt. Men är Tyson Fury beredd på allt som Usyk måste kasta sin väg?

Amerikas favoritvideo idag

Anthony Joshua å andra sidan har sin kalender upptagen med två kommande matcher. Eddie Hearn, Joshuas promotor gick nyligen på en intervju med Boxing Social. Hearn delade med sig av sin oro medan han gav en verklighetskontroll till Furys pappa John Fury. Låt oss veta mer om vad Eddie Hearn sa.

Eddie Hearn ifrågasätter Tyson Furys träning

Intervjuaren lade ut ett tidigare uttalande från John Fury angående ett möjligt slagsmål mellan Tyson Fury och Anthony Joshua. Om kampen hade Fader Fury sagt, “AJ har sina egna problem och det kommer att vara fallet med Lennox Lewis och Riddick Bowe, kampen som aldrig ägde rum. Han måste ta sig igenom den 23:e och sedan slåss han mot Wilder, han har två Everest att bestiga innan han kommer till Tyson. I slutet av dagen hade han sin chans, eller hur, och de misslyckades. Nej, den där flög, fåglarna flög, den båten har seglat, om inte AJ fortsätter att vinna.”

Som svar på uttalandet från John Fury anmärkte Hearn: “Jag menar att John Fury just har sagt att Tyson Fury har ett fruktansvärt läger. Hans tränare är värdelösa. Han är inte på ett bra ställe att slåss mot Usyk. Vem vet vad man ska tro.”

Promotorn pratade sedan om Joshuas “Everests” som hänvisade till hans kamp mot Otto Walin och därefter Deontay Wilder. “Johnny har rätt. AJ har två Everests att bestiga. När han väl klättrar på Everests kommer han att slå ut Tyson Fury. Men Tyson har sin egen Everest att bestiga mot Oleksandr Usyk. Låt oss hoppas att alla vinner”, avslutade Hearn.

Samtidigt, på andra sidan, hjälper Tyson Fury Joseph Parker att säkra en vinst mot Deontay Wilder.

Tyson Furys enkla tips till Joseph Parker innan hans kamp

Parker vill göra en upprörd vinst över Wilder på Day of Reckoning. Mitt i dramat har Tyson Fury, som har besegrat Wilder två gånger, gett råd till Parker. Vilka råd mästaren gav var okänt tills Parker avslöjade det i en intervju.

Medan han märker Francis Ngannou Fight en “Gimmick”, gör Anthony Joshua självsäkert påstående om potentiell kamp mot Tyson Fury

“Det är enkelt, bli inte träffad med höger hand,” sa Parker och minns vad Fury hade sagt till honom. Utrustad med visdom från träning under Fury, som särskilt har besegrat Wilder i en trilogi, är Parker redo att få en dominerande vinst i kampen mot den tidigare WBC-titelinnehavaren. Om Wilder vinner, kommer det att ge honom möjligheten att slåss mot Joshua om han också skulle besegra Walin.

En lång rad tungviktsstrider väntar. De tidigare striderna kommer att avgöra hur resten fortsätter. Hur tror du att det kommer att utvecklas? Kommer Joshua att ha en chans mot Fury?

RELATED ARTICLES

Mest populär