Friday, December 8, 2023
HemBodybuilding"Hans tillstånd är bara sorgligt": Trots att han vunnit back-to-back-tävlingar i Rumänien...

“Hans tillstånd är bara sorgligt”: Trots att han vunnit back-to-back-tävlingar i Rumänien och Prag Pro, blev den arabiska kroppsbyggaren illa slagen av Bodybuilding World för sin fysik

Fansens åsikter har stor betydelse när det kommer till vilken sport som helst eller till och med vilken personlighet som helst på sociala medier. Även om en idrottare vinner en tävling kan deras seger bara verka fruktbar om de också får stöd från fansen. Något i samma linje hände nyligen med den andra arabiska och första kuwaitiska mästaren i bodybuilding som någonsin tävlade på Mr Olympia.

Ahmad Ashkanani gjorde vågor i bodybuilding-arenan när han nyligen vann Prague Pro 212 bodybuilding-titeln. Men trots vinsten hade fansen en annan reaktion på Ashkananis kroppsbyggnad som inte var särskilt positiv till kroppsbyggarens fördel.

Ahmad Ashkanani tog hem 212-titeln

Instagramsidan vid namn @bisandtris delade nyligen ett inlägg där Ashkanani stolt flexade sina enorma biceps efter att ha vunnit Prague Pro-tävlingen. Bildtexten löd: “@ahmd_ashkanani vinner titeln Prague Pro #212 Bodybuilding!” Tidigare har IFBB Pro även vunnit Romania Muscle Fest Pro.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av B&T, Est. 2014 (@bisandtris)

EVLS Prague Pro ägde rum den 18 november 2023 på Hotel Hilton i Prag. 6 IFBB-prodivisioner tog till scenen och slogs om titeln. En vinst vid evenemanget skulle säkra en plats i 2024 Mr. Olympia. Men’s Open-divisionen såg Samson Dauda vinna titeln vilket inte är förvånande med tanke på hans skicklighet och i herrarnas 212-division såg Ashkanani ta tronen.

Till skillnad från de flesta kroppsbyggare vill Samson Dauda främja kroppsbyggande mer än att vinna tävlingar, precis som Jay Cutler gjorde

Verkade dock inte vara så nöjda med hur bedömningen för kategorin 212 hade gått till och de gjorde sin ilska känd under kommentarsfältet i @bisandtris inlägg.

Fansen verkar missnöjda med vinnaren

De flesta kommentarerna på inlägget verkade kritiska mot beslutet att göra Ashkanani till vinnare av 212-divisionen. En följare skrev, “Wtf hans tillstånd är bara sorgligt.” En annan följare tillade: “Lol, jag kan inte tro hur domarna kommer att förklara detta. Den här killens fysik är så kränkande.”

En fitnessentusiast blev förvånad och kommenterade, “Dude wtf,” medan en annan person bedömde hans midsektion och sa, “Midsection är borta.” Slutligen kommenterade en följare hur Ashkanani såg bättre ut i sina tidigare framträdanden och skrev: “Han såg mycket bättre ut med mittsektionen nedsänkt.”

Tycker du att beslutet att göra Ashkanani till vinnare var fel? Vad är dina domar om detta?

RELATED ARTICLES

Mest populär