Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Hans namn med alla tiders stora kämpar...Jag har ett problem": Andre Ward...

“Hans namn med alla tiders stora kämpar…Jag har ett problem”: Andre Ward tar bilder på Canelo Alvarez CV och meddelar att han lämnar pensionen för att möta mexikansk ikon

De flesta boxare vågar inte tala om fighting Canelo Alvarez. Det är dock inte fallet för Andre Ward! San Francisco-infödingen slogs mot många formidabla motståndare under sin dekorerade karriär, inklusive sådana som Sergey Kovalev. Men mötet med den mexikanska superstjärnan var aldrig i korten för den obesegrade mästaren. När Ward framträdde i en intervju nyligen antydde han att det skulle ändras.

Amerikas favoritvideo idag

Medan boxningssamhället kräver en kamp mellan David Benavidez och Canelo Alvarez, Ward har kastat sitt namn i mixen för att möta Canelo. Medan framträder i en intervju med Stephen A. Smith, den tidigare mästaren tog skott på Canelos CV samtidigt som han tillkännagav sin potentiella återkomst till ringen.

Andre Ward har problem med Canelo Alvarez

Under intervjun frågade Smith Ward om han önskade att han fortfarande var aktiv i sporten för att möta Canelo. Som om orden var på spetsen av hans tunga, föreslog Andre att Canelo inte skulle ha velat slåss mot honom. När han undersöktes om sitt resonemang bakom det, sade Ward: “Mitt namn nämndes aldrig med Canelo Alvarez förrän han slogs mot en gemensam motståndare och han slogs mot Sergey Kovalev.”

Han fortsatte med att föreslå att Canelo noggrant väljer sina motståndare samtidigt som han hävdar att “Cinnamon” har förtjänat sin rätt att göra det. Men senare i intervjun avslöjade Oakland-boen att han har ett problem med Canelo. “Det enda problemet jag har är när vi börjar nämna hans namn med alla tiders stora fighters – jag har ett problem med det eftersom jag tittar på meritförteckningen,” sa Ward.

Senare frågade Smith Ward om möjligheten att komma ut från pensionen för ett slagsmål. Säkert hävdade 32-0-boxaren att han definitivt tänker på det. “Ja självklart. Jag är hård för att tävla, säger Ward. Medan Ward möter Canelo är en ganska ny utveckling, skickade Canelo Alvarez nyligen ett meddelande till alla sina kritiker.

Canelo hävdar att det alltid är samma sak med kritik

Efter Benavidez vinst över Demetrius Andrade har Guadalajara-infödingen varit under konstant eld. Så, i en intervju med Fight Hub TV, “Cinnamon” skickade en hård verklighetskontroll till alla som påstod att han undviker en kamp mot David Benavidez. Under intervjun hävdade Canelo att det alltid är samma sak med de personer som kritiserar honom.

”Ja, det händer alltid; Lara, Öring, Mayweather, Coto, Golovkin, Jacobs. Alla (sa det) jag ville inte slåss med Callum Smith, med Billy Joe Saunders, i slutet av dagen slog jag dem, praktiskt taget alla, säger Canelo. Senare i intervjun hävdade Canelo att om han slår Benavidez, skulle folk komma på en annan fighter som ställde sig emot honom.

Med den potentiella Canelo vs. Benavidez-kampen som det pratas om, har Andre Ward rört upp saker och ting genom att tillkännage sin potentiella återkomst till sporten. Men den större frågan är – tror du att Canelo skulle slåss mot Andre Ward? Eller ska han ge allmänheten vad de vill ha genom att slåss mot David Benavidez?

RELATED ARTICLES

Mest populär