Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Hans klass kommer inte att vara ett skämt" - Hogwarts Legacy Fans...

“Hans klass kommer inte att vara ett skämt” – Hogwarts Legacy Fans Welcome Potions Professor som är “inte lätt imponerad”

Häxkonst och trolldom är något du aldrig ska blanda dig i om du inte har en flaska som kan vara din flyktbiljett. Föreställ dig magins värld utan den virvlande röken, de täta dryckerna och magin de ser. Kunde inte göra det, eller hur? Således har Hogwarts Legacy avslöjat professorn som skulle ta hand om potionsutbildningen för spelarna.

Hogwarts Legacy är ett kommande actionrollspel. Med stöd av Avalanche Software och Warner Bros. Interactive Entertainment har spelet varit en hype för Potterheads. På tal om Potterheads, här är en introduktion till Professor Sharp för dryckesklass.

För att ge en sammanfattning har spelet redan avslöjat professor Abraham Ronen för Charms-klassen och professor Mirabel Garlick för Herbology. Även om båda ämnena är lika spännande i den magiska världen, blir drycker ett ämne för mystik och uppfinningar. Därför ska spelarna nu göra sig redo att lära sig de sammansatta formlerna för att göra en effektiv flaska eller flaskor med drycker.

Hogwarts Legacy välkomnar en ny professor för dryckesklass

Hogwarts Legacy släpps den 10 februari 2023 och återspeglar Harry Potter-världen med en smak av äventyr, spänning och unikhet. Medan samhället är på kanten av sina platser för att spela spelet, har spelet gett en smygtitt på husens gemensamma rum, spelfunktioner och många fler. Så, låt oss se vad som definierar Hogwarts Legacy Potions Professor.

Nyligen har Twitter-kontot Hogwarts Legacy (@HogwartsLegacy) twittrade, “Tryckdrycker klass är på gång,” och avslöjade professor Aesop Sharp. Vidare beskrev de honom genom att säga: “Den barska och skarpsinniga professor Sharp hade en lång och framgångsrik karriär som Auror tills en skada tvingade honom från fältet. Eftersom Sharp inte ville skjuta pergament runt ett skrivbord på ministeriet, bestämde sig Sharp för att hans tid skulle spenderas bättre på att dela sin omfattande erfarenhet av stridsvärda utkast och elixir med eleverna på Hogwarts. Inte lätt imponerad och helt ovillig att lida dårar, han är genuin stolt över elever som utmärker sig i sin klass trots hans utmanande läroplan.”

Potions är säkert en dynamisk egenskap hos den magiska världen. Med en droppe av det, kan stora förändringar snöas in. Och på det sättet förstärkte den korta introduktionen av professor Sharp tydligt samhällets intresse. En fläkt twittrade, “Hans klass kommer inte att vara något skämt! Börja träna nu 😁.”

För att ge en levande bild, här är reaktionerna från folket samtidigt som de välkomnar professor Sharp:

Hans klass kommer inte att vara något skämt! Börja träna nu 😁 pic.twitter.com/V0tThDO2rv

— 👩🏻XpectoGO👨🏿‍🦱 (@Xpecto_GO) 2 december 2022

Det här är den enda lektionen jag kommer att gå på i Hogwarts Legacy. pic.twitter.com/2IaVyRJGRU

— Tukki Tan (@Tukkitan_) 2 december 2022

Det här kommer att bli ännu en väldigt rolig klass att vara i!!! Professor Sharp förbereder sig på att bli imponerad eller släcka bränder. 🤣🔥🪄🏰🐍💚📚 pic.twitter.com/9Q2mA3Mqa9

— Micah Let’s Play🎮 (@LetMicah) 2 december 2022

Det betyder att vi alla kommer att vara uppe hela natten och försöka få det som överträffar förväntningarna pic.twitter.com/k37dJvk5Jx

— VeneyOnStage (@VeneyOnStage_) 2 december 2022

Han är min favorit. De tuffaste lärarna i mitt liv har alltid haft störst inverkan. 💯💯💯

— Defense Against the Dark Arts (@darkartsdomo) 2 december 2022

Jag visste att han var en slytherin!

— Trollkarlen Heinrich (@WizardHeinrich) 2 december 2022

Favoritprofessorn hittills, och en annan Slytherin-kollega, kan förstås inte vänta på att bli bäst i klassen och få det berömmet.

— JNAR (@KalosKaiAgathia) 2 december 2022

Visst är fansen glada över att välkomna den nya professorn till samhället. Däremot kan spelarna behöva vänta på att spelet släpps för att lära sig direkt av professor Sharps expertis. Tills dess, varför inte springa en Harry Potter för att fantisera om Hogwarts utopiska värld igen?

SE DETTA NU – Vilka klasser är Hogwarts äldre fans garanterat att uppleva

Vilken professor tror du kommer att presenteras i framtiden? Släpp dina gissningar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär