Wednesday, February 28, 2024
HemWwe"Hans händer var tre gånger så stora som mina": Arnold Schwarzenegger minns...

“Hans händer var tre gånger så stora som mina”: Arnold Schwarzenegger minns att han blev hanterad som en bebis med 7′4″, 520 pund sen WWE-legend

Arnold Schwarzenegger är en offentlig person som inte kräver någon introduktion. Han har haft en omfattande karriär, inom både bodybuilding och skådespeleri. Det tog dock lite tid för honom att komma dit. Även om han hade etablerat sitt namn inom Bodybuilding ganska snabbt, tog det ett tag för honom att framställa sig själv som en huvudroll inför Hollywood-regissörerna. Under sina första dagar tog Arnie upp små roller och biroller för att sätta sin fot i sfären.

Amerikas favoritvideo idag

Arnie hade redan varit en Mr Olympia då. Men hans huvudroll i Conan the barbar, där han spelade tillsammans med Wilt Chamberlain och Andre the Giant sköt honom upp till stratosfären. Inte okänd för sin exceptionella natur, bodybuilding besten blev snabbt vän med sin medskådespelare och WWE-legendaren Andre The Giant och de hängde ganska ofta. Nyligen, med tanke på den sena WWE-legenden, minns Arnie hur han behandlades som ett barn en gång.

Andre the Giant fick Arnold Schwarzenegger att se liten ut

I en av hans återuppstått videor från The Rich Eisen Show, där Arnold Schwarzenegger gick med Rich Eisen och delade historier om sin motspelare Andre the Giant. Han fortsätter med att prata om hur en gång, den bortgångne WWE-legenden, bokade framsätesbiljetter till honom för hans brottningsshow och därefter gick de på middag.

När de var klara med middagen ville Arnie betala eftersom Andre The Giant redan hade gjort tillräckligt. Den legendariske brottaren tillät honom dock inte det, och när han fortsatte att insistera, tog Andre the Giant tag i honom, lyfte honom och satte honom överst i ett skåp. Och medan Arnold Schwarzenegger satt där, chockad, gick han till disken och betalade räkningen.

Schwarzenegger säger, “Det visar att hans händer var ungefär tre gånger så stora som mina händer och han bara tog tag i mig som ingenting, och precis medan han pratade lyfte han mig. Så det här var en mäktig kille.” Han talade en gång till och med om tiden då han lyckades smyga och betala räkningen, vilket gjorde jätten Andre väldigt arg.

Arnold Schwarzeneggers godis gjorde jätten Andre rasande

Efter storhiten som Arnold Schwarzenegger hade gett ut i sin första film ville han unna sina vänner, men närhelst de gick ut lät Andre the Giant aldrig någon annan betala, och det var ett hinder. Han visste detta, direkt efter middagen, smög han ut och gick listigt till disken och gav servitören sitt kreditkort och bad honom att inte låta någon annan betala.

Jätten Andre hämtade en gång Arnold Schwarzenegger som en bebis offentligt efter att han gjorde honom förbannad med sin handling under middagen

När han gick tillbaka till bordet och servitören kom för att hämta räkningen undertecknad av Arnold Schwarzenegger, blev jätten Andre rasande och sa, “NEJ… DU GÖR MIG VÄLDIGT ARG ARNOLD…” Han sa detta och lyfte Arnie och Wilt Chamberlain anslöt sig till honom, släpade de ut honom från restaurangen och satte honom på taket av sin bil utanför. Arnold Schwarzenegger nämner att det verkligen var en väldigt rolig scen. Vad är dina tankar om vänskapen mellan Arnie och Andre the Giant? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär