Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Han vill inte slåss" - Rädd att matcha Islam Makhachev, Charles Oliveira...

“Han vill inte slåss” – Rädd att matcha Islam Makhachev, Charles Oliveira drog alla håll för att undvika katastrofalt öde igen, hävdar UFC-legenden

Dana White kom nyligen med ett massivt tillkännagivande för UFC 300, som kommer att äga rum den 13 april 2024. Charles Oliveira kommer att ta sig an Arman Tsarukyan för nummer 1-utmanaren om UFC:s lättviktstitel. En UFC-legend verkar dock ha en helt annan syn på matchen.

Amerikas favoritvideo idag

UFC-legendaren och MMA-analytikern, Chael Sonnen, berättade i en ny YouTube-video för fansen varför matchen inte är meningsfull för honom. Han hävdade att Charles Oliveira inte ville slåss. Dock av en mycket oväntad anledning. Här är vad Chael Sonnen sa om matchen.

Chael Sonnen hävdar att Oliveira är rädd för att bekämpa Islam Makhachev

Chael Sonnen i videon hävdar att Arman Tsarukyan vs Charles Oliveira inte kommer att äga rum. Han ifrågasätter varför Oliveira skulle vilja ta en kamp för att gå upp mot Islam Makhachev, och säger: “Hur hittar Charles motivation och nummer ett-utmanare matchar när det drar honom till det enda han inte vill ha?”

Sonnen fortsätter med att hävda att Oliveira är den näst bästa fightern i divisionen och säger: “Jag gillar honom inte alls. Han har bevisat att han är fantastisk. Han är den näst bästa fightern i divisionen. Han har bevisat att han är den näst bästa fightern i divisionen. Det är jävligt imponerande.”

Men trots att han sa det, fortsätter Sonnen med att ge sina skäl till att Oliveira inte ville slåss mot Islam Makhachev, och går till och med så långt som att hävda att han undvek Makhachev-striden. Han säger, “han vill inte bekämpa islam i den grad att han har vägrat att bekämpa islam… Hans tränare kom ut och berättade för världen att han erbjöds islam och han sa nej, det var den allra första Volkanovski-kampen.”

Men trots Sonnens påståenden är Charles Oliveira inställd på att slåss mot Tsarukyan, och om allt går bra kommer vinnaren så småningom att slåss mot mästaren i lättviktsdivisionen. Men vad är oddsen för de två kämparna?

Betting odds för de nyligen annonserade matcherna

Dana White tillkännagav nyligen två slagsmål som blåste fansens sinnen. Den första var en matchup mellan Dustin Poirier och Benoit Saint-Denis på UFC 299 och Oliveira och Tsarukyan-kampen på UFC 300. Det som dock blir överraskande är oddsen på vadslagning.

Enligt Draft Kings förväntar sig fighters att öppna eftersom satsningsfavoriter inte lyckades göra det. Charles Oliveira kommer in på en +140 betting underdog mot Tsarukyan med en -166 favorit och Poirier som en +128 betting underdog mot Saint-Denis med en +148. Men oddsen kan förändras när vi närmar oss kampen.

Med tanke på att Dana White har tillkännagett två enastående matcher, hur förväntar du dig att de ska spela ut? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Islam Makhachev kommer att gå i pension i år på grund av Dana White & Co:s beslut som involverar Charles Oliveira, UFC-legenden förklarar LW Champs dilemma

RELATED ARTICLES

Mest populär