Friday, December 8, 2023
HemeSports"Han spelade det här jävla spelet medan han pratade med investerarna" -...

“Han spelade det här jävla spelet medan han pratade med investerarna” – Joe Rogan skrattar åt SBF:s League of Legends-berättelse

Förra månaden förklarade FTX, ett populärt kryptovalutabörsföretag, sig i konkurs på grund av den plötsliga kraschen i kryptovalutan. Dessutom avgick dess tidigare vd Sam Bankman-Fried från sin respektive position. Joe Rogan och Kurt Metzger blev dock förvånade över den tidigare vd:ns engagemang i tv-spelet League of Legends.

League of Legends är ett online-videospel med flera spelare. Spelet, som tagits fram av Riot Games, har blomstrat i videospelscommunityt ända sedan det släpptes 2009. Från eSport till innehållsskapande har spelet spelat en avgörande roll för att föra fram talangerna i communityn. Tydligen blev spelet en fritidssysselsättning för tidigare FTX-vd:n Sam Bankman-Fried.

Joe Rogan och Kurt Metzger reflekterar över tidigare FTX-vd:n Sam Bankman-Fried som spelar League of Legends

Nyligen var Joe Rogan värd för den amerikanske ståuppkomikern Kurt Metzger på Spotify-podden The Joe Rogan Experience. När podden fortsatte delade de med sig av sina åsikter och pratade om de senaste händelserna och sociala förändringar. Mer så kom ett segment när Rogan tog upp situationen kring FTX och Sam Bankman-Fried (även känd som SBF).

Metzger utökade tanken genom att säga: “Åh ja, det är jag älskar att de alla rapporterar om hur kunde detta hända som du vet att han [Sam Bankman-Fried] skulle spela League of Legends medan han pratar i telefon och gör en affär på 20 miljoner dollar och vem var det då? Goldman Sachs? Någon är som jag älskar det här barnet, alla tycker att det är bra. Hur kunde de tycka att det är bra? För att han är ett rikt barn med anslutna föräldrar. Det är det inte, om han bara är en fjant från gatan för att se ut så, skulle de inte vara som “åh det här är bra.”

När de gick vidare visade Rogan en artikel på skärmen som sa: “Cryptos största krasch såg en kille spela League of Legends medan han lockade investerare.” Till detta sa Rogan humoristiskt, “Så medan han letade efter… spelade han det här jävla spelet medan han pratade med investerarna.”

Därför var detta ett segment där båda personligheter pratade om den tidigare FTX-vd:n. Dessutom, som rapporterats av organisationen Fortune, förlorade Sam Bankman-Fried över 16 miljarder dollar. Det är alltså bara framtiden som kan utveckla det som ligger framför FTX och dess tidigare vd.

TSM avbryter sin affär på 210 miljoner dollar med kryptovalutabörsföretaget

År 2022 nådde FTX och TSM en överenskommelse på 210 miljoner dollar för att den senare skulle ta på sig namnet TSM FTX. Men när nyheten om konkurs kom till branschen blev det ett uppståndelse kring framtiden för TSM. Ändå gjorde TSM folket medvetna om att det bygger på en stark grund.

Till slut avbröt TSM sitt partnerskap med FTX. Därför skulle eSports-organisationen inte längre gå med i sitt namn med FTX på någon form av varumärke.

Vilka är några av de bästa avsnitten av The Joe Rogan Experience enligt dig? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär