Wednesday, February 28, 2024
HemTennis"Han skulle vara riktigt p***Ed" - Aryna Sabalenka avslöjar varför hon inte...

“Han skulle vara riktigt p***Ed” – Aryna Sabalenka avslöjar varför hon inte kunde sluta med tennis trots utmattning

Tennisfansen värnar just nu mästarna när Australian Open 2024 går mot sitt slut. Aryna Sabalenka, som vann sin andra grand slam-titel, visade inte bara sitt värde för världen utan gav dem också en glimt av hennes sorglösa personlighet. Förutom detta finns det många andra sidor och historier om tennisstjärnan som fansen fortfarande inte är medvetna om.

Varje idrottare möter det ena eller andra ögonblicket när de känner för att sluta och komma till rätta med det normala. När Sabalenka öppnade upp om sitt ögonblick av missmod kom det att bli väldigt intressant.

“Åh, jag är så färdig” – Aryna Sabalenka avslöjar hemligheten

Aryna Sabalenka delade nyligen med sig av sina insikter om upp- och nedgångarna av känslor hon upplevde på väg att lyfta Australian Open 2024-trofén. När hon pratade om känslorna som hon bar inom sig genom fasen, avslöjade hon ett tufft ögonblick där hon nästan kände för att avbryta det eftersom hon kände sig utmattad och nedslagen.

Aryna Sabalenka på omslaget till Vogue Australia

— Melanie Lautrup (@melanie_lautrup) 29 januari 2024

“Det var ett ögonblick då jag tänkte, ‘Åh, jag är så färdig’,” erkände Sabalenka. ”Jag kan inte fortsätta; det är för mycket.” När hon berättade om utmaningarna som hon var tvungen att gå igenom, gav det fansen en glimt av pressen hon mötte. Allt föll dock tillbaka eftersom hon hade en perfekt källa till motivation för att komma tillbaka.

Inlägget ‘He Would Be Really P***Ed’- Aryna Sabalenka avslöjar varför hon inte kunde sluta med tennis trots utmattning dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär