Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Han sa att han ville slåss 3X nästa och nu säger han...

“Han sa att han ville slåss 3X nästa och nu säger han det här?” – Islam Makhachev backar på tidigare påståenden och fansen kan bara inte sluta förringa honom efter Justin Gaethje-kommentar

UFC:s lättviktsmästare, Islam Makhachev, har rankats som nummer 1 pund-för-pund-fighter i kampanjen efter att ha slagit Alexander Volkanovski två gånger. Makhachev var planerad att slåss mot Charles Oliviera på UFC 294 men Oliviera drog sig ur på grund av en skada. Makhachev har påstått sig vilja slåss minst 3 gånger på ett år. Men mot vem?

Amerikas favoritvideo idag

Islam Makhachev är för närvarande världens bästa lättviktare. Det finns dock gott om hungriga fighters som försöker göra anspråk på hans guld. Ändå har Makhachev siktet inställt på en ny utmanare i Justin Gaethje och fansen har inte någon del av det.

Fansen reagerar på att lättviktsmästaren vill slåss mot Justin Gaethje

Makhachev kom nyligen ut och sa att han vill försvara sin titel mot Justin Gaethje i sin nästa kamp. Han hävdade att han ville slåss mot någon som han inte hade slagits eller slagits tidigare.

UFC lättviktsmästarens uttalande passade inte fansen. Vissa hävdar till och med att UFC-mästaren är ute efter enkla slagsmål. Hans kommentarer möttes av mycket negativitet från fansen eftersom de tror att Oliveira eller Tsarukyan skulle vara mycket hårdare konkurrens för Makhachev.

Här är några av kommentarerna från fightfans-

Ett fan antydde att Makhachev försökte ducka Oliveira.

“Varför han försöker ducka Charles”

Medan en annan ifrågasatte Makhachevs påståenden om att slåss tre gånger om året.

“Han sa att han ville slåss 3x nästa år och nu säger han det här?!? Vem fan ska han slåss mot? Bobby green? Irländare?”

Makhachev anklagades för att ha duckat av verkliga hot av ett annat fan, och sa-

“Det ser ut som om någon började ducka på riktiga hot”

En annan frågade Makhachev om att han var rädd för Oliveira och Tsarukyan, som fansen sa-

“Är du redan rädd för Charles och Arman?”

Makhachevs fans antydde att mästaren letade efter en lättare kamp med Gaethje.

“Enormt islamfan men om jag ska vara ärlig är Justin en mycket lättare kamp än Charles och Arman”

Ett fan hävdade till och med att Oliveira förtjänar att få titeln först på grund av hans prestationer mot andra toppfighters i divisionen.

“Charles slutade alla topp 5 (utom honom) och förlorade bara mot honom på en lång lång tid och segerserie, så han förtjänar det absolut. Han måste vara den första!!!”

En kommentar i inlägget antydde att Tsarukyan skulle vinna bältet om han slogs mot Makhachev.

“För att Arman kommer att ta bältet”

En annan uppgav att Makhachev kommer att behöva slåss mot vem UFC vill att han ska slåss.

“Han kommer att slåss mot vem Dana säger till honom också. Han slår inte skotten.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA PACK (@mmapack)

Med tanke på Makhachevs dominans över den lätta divisionen är det inte förvånande att se fans som vill se honom möta mer utmanande utmanare. Och i andra nyheter kallades Makhachev också ut av welterviktstitelutmanaren, Colby Covington, inför sin kamp mot Leon Edwards på UFC 296.

Colby Covington ropar ut Islam Makhachev för en superfight i weltervikt

Colby ‘Chaos’ Covington kommer att ta sig an UFC welterviktsmästaren Leon ‘Rocky’ Edwards på UFC 296. Även om Covington ännu inte har vunnit welterviktsguldet tog han sig ingen tid att kalla ut UFC lättviktsmästaren Islam Makhachev för en superfight, till och med går så långt som att kalla Makhachev en viktöversittare!

Islam Makhachev har ännu inte försvarat sitt bälte mot någon som inte heter Alexander Volkanovski, så ett hopp upp till weltervikt skulle stoppa lättviktsdivisionen. Men en kamp mellan de två skulle säkert dra in många ögon för kampen.

Om MMA-stjärnorna ställer upp och Covington vinner welterviktsbältet, skulle du vara intresserad av att se Covington möta Makhachev i en superfight? Eller skulle du hellre se Makhachev försvara sin titel mot sådana som Oliveira och Tsarukyan i hans division? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär