Sunday, February 25, 2024
HemDana White"Han pratar inte med någon" - Ex UFC Fighter hävdar att Dana...

“Han pratar inte med någon” – Ex UFC Fighter hävdar att Dana White inte kommer att ta emot hans telefonsamtal, vilket validerar en möjlig PFL-flytt

Matt Riddle började sin MMA-karriär i UFC-banderollen efter att ha vunnit finalen i The Ultimate Fighters säsong 7. Riddle fortsatte med att avsluta sin karriär med ett rekord på 8-3 (2 NC), vilket är ett imponerande rekord. Han fick dock sparken från UFC för att ha testat positivt för medicinsk marijuana. Han gick sedan över till brottningsscenen.

Matt Riddle gick med i WWE någon gång efter att ha skilts från UFC. Riddle fann hyfsad framgång med proffsbrottningskampanjen, men släpptes i slutet av 2023. Riddle är nu signerad med MLW. I ett nyligen avslöjat podcastavsnitt av Insight avslöjade hans framtida ambitioner och hans förhållande till Dana White.

Matt Riddle avslöjar sin relation med Dana White

I det senaste podcastavsnittet av Insight med Chris Van Vliet som värd berättade Riddle om sitt förhållande till UFC:s VD, med tanke på att han hade en ganska sur exit från befordran. På frågan om han kan kommunicera med Dana White, sa Riddle: “Jag menar, jag kan kommunicera med vem som helst. Han pratar inte med någon. Jag har inget emot det. Men skulle han ta ditt samtal? Jag tror inte att han skulle ta mitt samtal men och jag klandrar honom inte.”

Han fortsatte med att hävda att om han var i en bra segerserie i MMA med 10 raka vinster eller med 5 avslut, skulle UFC inte ha några problem att ringa proffsbrottaren. Men Riddle sa: “Om jag inte biter uppifrån och ner och slår topptalanger, så kör han UFC-loppen. Den bästa kamporganisationen i världen och han är inte med i den, i och för sig har det förekommit pengastrider tidigare men jag tror inte att det är hans mål.”

“Jag tror att hans mål är att hamna i topplistan och se till de bästa i världen och som standard kommer du förmodligen att få underhållning av det.” Said Riddle och avslöjade landskapet för hur UFC fungerar.

Med tanke på att Riddle nu har sina alternativ öppna efter hans senaste release med befordran, vad skulle hända härnäst för den multibegåvade atleten?

Ex WWE-superstjärnornas framtid inom proffsbrottning och MMA

I podcastavsnittet frågade Van Vliet Riddle om han någonsin skulle vända tillbaka till UFC med tanke på att han har skilt vägen från WWE. Riddle avslöjade att om han skulle försöka gå tillbaka till MMA, skulle han välja PFL-rutten. Han avslöjade att han hade pratat med flera befordringar, men vad det kom till var de rätta slagsmålen och pengarkamperna.

Riddle avslöjade till och med att han pratade med bara-knuckle promotions. Om han var intresserad av barknogaboxning sa han: “Jag är nere för vad du än vet, jag skulle göra vad som helst dude. Jag vet hur man kämpar. Jag har kämpat sedan jag var liten, jag slogs i UFC… Men jag skulle hellre göra MMA Och det är därför du vet, det är mitt bröd och smör, du vet, och jag skulle faktiskt hellre bara göra professionell brottning vid det här punkt eftersom jag håller mig mer upptagen.”

Matt Riddle är utan tvekan en av de mest underhållande figurerna inom sport just nu och det skulle verkligen vara intressant att se var 38-åringen hamnar i tävlingen i framtiden.

Inlägget “He Doesnt Talk to Anybody” – Ex UFC Fighter hävdar att Dana White inte kommer att få sitt telefonsamtal, validerar en möjlig PFL-flytt, dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär