Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Han måste vara tillbaka på söndag": Trots Eras turnéplaner kommer Travis Kelce...

“Han måste vara tillbaka på söndag”: Trots Eras turnéplaner kommer Travis Kelce sannolikt att få begränsad tid att spendera med Taylor Swift

Kansas City Chiefs firar sin fantastiska seger med 21-14 mot Miami Dolphins. De har återigen besegrat en annan jätte i NFL-arenan. På grund av det resultatet föll Dolphins till 6-3, medan Chiefs lyfte upp sig själva med 7-2. Nu är de alla redo att ta sig an Philadelphia Eagles.

Den här säsongen har Chiefs gjort nyheter med sin prestation och rykten om att Travis Kelce dejtar Taylor Swift. När sångerskan förbereder sig för början av sin turné, gjorde Kelce några tillkännagivanden som har höjt ögonbrynen bland Swifties och NFL-fans.

Travis Kelce kan komma på Swifts konsert i Argentina

NFL-stjärnan Travis Kelce klämmer in lite tid för kärlek mitt i sitt sportschema. Han kommer att skynda sig till Argentina för att se popikonen Taylor Swift. Page Six rapporterar att Kelces resa är i linje med Swifts Eras Tour-kickoff i Buenos Aires. En insider sa: “Han måste vara tillbaka på söndag.”

Trots sin korta romantiska avledning förblir Kelce dedikerad till sina NFL-åtaganden och kommer att vara närvarande för måndagens träning.

Den tighta delen har ett smalt fönster, eftersom hans lags nästa match är en familjeaffär mot brodern Jason Kelces Eagles den 20 november. Podcasten av de två bröderna, New Heights, antydde att Kelce skulle gå med i Swift. På frågan om hans gynnsamma platser för följande matcher, sa Travis, “Argentina och Brasilien.” Dessa råkar vara de två första stoppen i Swifts internationella Eras Tour.

På podden sa han också: “Min hud blir riktigt blek. Jag måste gå någonstans soligt, någonstans söderut, närmare ekvatorn.”

Sanningen kommer att bli känd så småningom – är dessa spekulationer, eller kommer NFL-stjärnan verkligen att dyka upp på Swifts turné? För inte så länge sedan hade även Kelce fått ett pris.

Travis Kelce kröntes till “Sexigaste idrottaren”

Super Bowl-vinnaren Kelce har utsetts till “Sexiest Athlete” av tidningen People. Dov Kleiman rapporterade den här nyheten på X. Den tighta änden tog sig an titeln och vann Joe Burrow, Formel 1-mästaren Lewis Hamilton och tvåvägs MLB-sensationen Shohei Ohtani.

Kelce lade till denna nya utmärkelse till sin lysande NFL-karriär som han aldrig fått tidigare. Människors erkännande av Kelces lockelse kommer mitt i en sensationell säsong med hans växande popularitet. Kelce har nu definitivt slagit samman atletisk excellens med mainstream-tjusning.

Vad tycker du om Travis Kelce som den “sexigaste idrottaren?” Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär