Friday, December 8, 2023
HemBasketball"Han kan inte fortsätta komma undan med det här": John McEnroe och...

“Han kan inte fortsätta komma undan med det här”: John McEnroe och Ben Stiller på Knicks Game, men Pete Davidson stjäl på något sätt showen för fansen

New York Knicks och Memphis Grizzlies kämpade mot det och Grizzlies kom överst med 4 poängs skillnad. Men med alla spelets höjdpunkter såg fansen en mängd kändisar på banan. Men en kille stal showen. Den tidigare kända tennisspelaren John McEnroe, komikern Jim Gaffigan, skådespelaren Ben Stiller och hans fru Christine Taylor, sångerskan Jordin Sparks och hennes man, Dana Isaiah, och det ryktade paret Pete Davidson och Emily Ratajkowski sågs sitta på gården.

Med alla stjärnor på plats var det Pete Davidsons offentliga utflykt som fångade publiken.

Det nya paret som inte har bekräftat sin relation officiellt sågs delta i matchen tillsammans, på ett möjligt datum. Emily och Pete skrattade hårt och log. Deras senaste utflykter har gett foder för alla att spekulera i om de dejtar.

Fokus förblev dock på Pete Davidson. Han har haft en dejtinghistoria med flera vackra, framgångsrika kvinnor från Ariana Grande till Kim Kardashian. Fansen är nyfikna och också roade av honom.

“Han kan inte fortsätta komma undan med det här”, skrev en nätanvändare. Hans dejtingliv har fått mer uppmärksamhet under det senaste året eller så. Detta drevs mest av Kanye Wests hatprat på nätet.

Han kan inte fortsätta komma undan med det här

— David Kaposi (@kaposi_david) 28 november 2022

Jag studerar Petes spel pic.twitter.com/5Bn2GdrYKt

— Kortlan (@HypnoticCrow1) 28 november 2022

bror den här snubben måste ha legendarisk rizz. hur pete davidson drar dessa 10s

— 🧸. (@dariusgarlandd) 28 november 2022

Missa inte Pete Davidson

— Russell (@604MachoMan) 28 november 2022

Pete fick definitivt bock

— Cerïty🔅 (@afkcerity) 28 november 2022

Pete spittin spel

— Seth Walker (@sethhwalker) 28 november 2022

Å andra sidan ansökte Emily Ratajkowski nyligen om skilsmässa från sin tidigare make Sebastian Bear-McClard. De var gifta i 4 år.

Knicks-fans inkluderar John McEnroe och Ben Stiller

Medan Ben Stiller har varit en ivrig anhängare av Knicks under lång tid, är han kritisk till laget. Han skämtade om att han kommer att vara över 60 år när “laget återvänder”.

John McEnroe talade om sin önskan om att låta Kevin Durant leda New York Knicks för att förnya deras ledarskap. Det var tydligt att han var en uppriktig analytiker av spelet. McEnroe ville att denna podcast skulle sprida budskapet att laget är i stort behov av en superstjärna.

The Athletic noterade att varken målskyttarna eller försvararna gjorde sitt jobb. De hävdade också att kommunikationen var dålig över hela linjen. Fred Katz, författaren, upprepade frasen “Något känns av” flera gånger.

Även om Knicks fans inte var nöjda ikväll med sin förlust mot Memphis Grizzlies, kanske de kunde nöja sig med att se ett gäng stjärnor.

RELATED ARTICLES

Mest populär