Monday, December 11, 2023
HemMMA"Han har min respekt" - Anatoly Malykhin förklarar varför han uppskattar Reinier...

“Han har min respekt” – Anatoly Malykhin förklarar varför han uppskattar Reinier De Ridders trash Talk

Anatoly Malykhin förstår vikten av skrämseltaktik inför slagsmål, men den ryske stjärnan medger att det finns en fin linje mellan att försöka komma in i en motståndares huvud och att kasta onödiga förolämpningar.

Malykhin har föredragit den förra framför den senare när han förbereder sig för att utmana tvådivisionskungen Reinier de Ridder om sin lätta tungviktskrona i huvudeventet av ONE på Prime Video 5 denna fredag ​​den 2 december.

Den interimistiska tungviktstitelägaren har sagt att han kan slå ut den obesegrade holländaren samtidigt som han tillägger att en seger för honom kommer att stänga ute alla förhoppningar om att De Ridder ska gå upp för att ta ett skott mot ONE Heavyweight World-titeln någon gång.

Anatoly Malykhin respekterar Reinier De Ridder för att han upprätthåller anständigheten även i trash talks

“Den holländska riddaren” har under tiden tagit skott i natura och beskriver Malykhin som näst bäst efter honom i cirkeln. Golden team-atleten har inget emot det. Faktum är att han är öppen för det så länge De Ridder inte kommenterar några frågor som han anser vara känsliga.

“I sitt trash talk rörde De Ridder aldrig sina motståndares familjer, religioner, fruar och barn. För det har han min respekt, säger han. “Vi behöver trash talk, men det är inte ok att gå över gränsen. När det är roligt och väcker lite extra intresse gillar jag sånt.”

Fans som har följt honom vet att Malykhin inte är främmande för sinnespel. Men han föredrar att hålla det kort, indirekt och medryckande ibland.

Malykhin ser en fängslande match mot De Ridder tillsammans med den eleganta trash talking

34-åringen har ägnat de senaste tio månaderna åt att ropa ut EN tungviktsvärldsmästare Arjan Bhullar för att ha tackat nej till erbjudanden om att ena divisionens krona. Den Thailand-baserade fightern sågs till och med bära en t-shirt med Bhullars ansikte på en kycklingkropp när han tog Fabricio Andrade i ett hörn för brasilianarens bantamvikts-VM-strid i oktober.

Malykhin har gått promenaden för att backa upp alla prat i sin karriär, och samlat på sig en perfekt 11-0 hittills, och De Ridder har gjort samma sak över sin 16-0 mixed martial arts tavla. Därför vill “Sladkiy” att hans verbala kamp med De Ridder ska fortsätta, eftersom det fungerar som en bra momentumbyggare för deras uppgörelse vid ONE:s näst sista show 2022.

“Jag gillar killar som kan prata, som ger en show innan kampen. Han är bra på det, sa han. “De Ridder, låt oss visa några fina knockouts och ha en stand-up fight!”

RELATED ARTICLES

Mest populär