Sunday, February 25, 2024
HemJeff Dye"Han hade en historia av våld" - Två decennier senare avslöjar Joe...

“Han hade en historia av våld” – Två decennier senare avslöjar Joe Rogan verkligheten bakom den ökända rädslafaktorn

Joe Rogans dagar i skräckfaktorn var fyllda av hotfulla händelser. Podcastaren för miljoner dollar var ett av de främsta ansiktena i USA:s bästa sändningstid-show, Fear Factor. Showen kretsade kring slumpmässiga människor som gjorde de mest vågade sakerna, och i ett av avsnitten var Rogan själv tvungen att bryta sig in för att stoppa ett bråk.

Säsong 6 av Fear Factor var vild, den var fylld av ohyggliga utmaningar och till sist, en tävlande snappade och slog ut mot UFC-kommentatorn. Rogan i sitt senaste avsnitt av ‘JRE’ #2097 återupplevde ögonblicket och avslöjade en decennier lång hemlighet om programmet.

Tiden då Joe Rogan var tvungen att använda sina stridsfärdigheter

I allmänhet bestämmer sig Fear Factors-deltagarna inte för att använda våld på inspelningsplatsen. Varför frågar du? För de har redan händerna fulla med utmaningar som är för svåra för människor. Icke desto mindre, i det 10:e avsnittet av säsong 6 av programmet, hände en märklig sak som tvingade Joe Rogan att ingripa och visa upp varför han lämnade kampens värld.

I ett samtal med stand-up-komiker, skådespelare och sändningspersonlighet Jeff Dye, återupplevde Rogan ögonblicket när han nästan knäckte nacken på en tävlande. Dye i samtalet avslöjade ögonblicket när Rogan var tvungen att släppa sitt lugna uppträdande. Under det avsnittet slog en kvinnlig tävlande ut mot en manlig tävlande, Rogan som programledare försökte lugna situationen. Men det som följde var ett onödigt försök från damens man att ingripa och kuva Rogan.

Rogan fortsatte sedan med att ta tag i halsen på maken för att lugna ner honom. Den här incidenten hände för nästan 19 år sedan, och medan Dye pratade iväg om ämnet, avbröt Rogan för att göra ett massivt påstående om att Fear Factor inte hade någon säkerhet “Tja, den där killen de hade varnat mig för. Han hade en historia av våld och hade gjort några våldsamma saker i några andra dokusåpor. Det fanns ingen säkerhet. Det var en del av problemet. Det var kring galningar. Det fanns noll säkerhet.”

Ansikten var våldsam men maken var inte lika stark som Rogan. I ett separat uttalande förklarade podcastaren vad som hände mellan dem som startade bråket.

Rogan förklarade kronologin för face-off

Den tidigare skräckfaktorvärden fastnade för den dagen. Han förklarade att han aldrig ville slåss men han var tvungen. I ett separat uttalande förklarade Rogan sin sida av historien. “Det var en kille som var med i programmet “The Amazing Race”, och han och hans fru deltog i programmet. De skrek och skrek på varandra hela tiden de var med i programmet. Det var äckligt.”

Rogan förklarade vidare Johnny Fairplay pratade paret. Rogan sa “Han skrek på killen. “Hon är dödviktig. Du kan bättre. Du förtjänar bättre. De blir eliminerade… Hustrun går fram till Johnny och slår honom så hårt hon kan i hans mage och han ramlar omkull. Och jag säger hej han ramlade omkull… Han blev verkligen skadad. Jag säger “Vad gör du? Du kan inte gå runt och slå folk…”

BJJ:s svarta bälte betonade ytterligare att paret blev eliminerade efter bråket. Ändå, en sak är säker, du går inte till Joe Rogan och hotar honom för ett slagsmål.

Läs mer: Dana White tar emot sitt huvudevenemang för Conor McGregor när Ilia Topuria lägger ut UFC Spaniens krav efter Michael Chandler-kampen

Inlägget “He Had a History of Violence” – Två decennier senare avslöjar Joe Rogan verkligheten bakom den ökända rädslafaktorn scuffle dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär