Wednesday, December 6, 2023
HemMLB"Han hade en dotter i min ålder" - Derek Jeter avslöjade en...

“Han hade en dotter i min ålder” – Derek Jeter avslöjade en gång hur hans seniora Yankees-lagkamrater hånade honom under hans tonår

Derek Jeter anses vara en av de bästa att bära Pinstripes. Men så var det inte alltid. Jeter började i ligan som en rookie och var en gång den yngsta spelaren på Yankees-listan. Det är inte många som vet detta, men under sina tidiga dagar upplevde han något som fick honom att känna sig utanför.

Även om Jeter har varit en av de största spelarna som spelat sporten, började han från gymnasiet och tog ett par år att slå sig ner. Den före detta jänkaren talade en gång till och med om svårigheterna med att vara den yngsta spelaren i laget.

Derek Jeter tyckte att det var konstigt att vara i samma ålder som sin lagkamrats döttrar

Derek Jeter pratade om att vara den yngsta spelaren i laget i en intervju långt innan han gjorde sin Yankees-debut. Han fick frågan om träningslägret och hur veteraner behandlade honom på grund av hans ålder. Den unge Yankee berättade sedan om hur Mike Gallego, den sista spelaren som bar tröjan nummer 2 före Jeter, sa att han hade en dotter som var i Jeters ålder.

En 19-årig Derek Jeter, klädd i nummer 73, pratar om att spela tillsammans med Don Mattingly och Wade Boggs i sin första vårträning i Major League pic.twitter.com/Zr0FRqIF1i

— Baseball Quotes (@BaseballQuotes1) 30 december 2021

Jeter sa “Och jag pratade med Gallego för ett tag sedan, och han frågade hur gammal jag var. Och han sa att du har en flickvän? Jag sa ja. Han sa för att han hade en dotter i min ålder. Så det är… lite konstigt att vara den yngsta här. Men det är kul.”

Den här intervjun ägde rum under Jeters första vårträning någonsin. Och vid en tidpunkt då han enligt uppgift bar tröjan #73. Under intervjun berörde Jeter hur han kände sig under sitt första år i Minor Leagues.

Läs den här historien: New York Yankees-ikonen Derek Jeter erkände en gång en sällsynt MLB-milstolpe gjorde honom “obekväm” som aldrig förr

Han sa att han hatade det och att det var så illa som det kunde bli. Jeter utvecklade ytterligare genom att erkänna att han hade hemlängtan och inte presterade bra under sitt första år i Minors. Men han kände sig upprymd under träningslägret.

Jeter sa att det kändes konstigt att träna bredvid sina idoler

På frågan om träningslägret sa den före detta jänkaren att han kände sig konstig när han tränade med spelare som han brukade titta på på TV. Han sa, “Det är konstigt att se dem på TV, och nu är jag här med dem alla. Gillar särskilt Don Mattingly och Wade Boggs och Spike Owen och alla dessa killar. De är precis där med mig.”

Det är säkert att säga att Jeter så småningom växte ur den fasen och blev en superstjärna. När den här intervjun ägde rum, tror du att Jeter hade någon aning om vad som låg framför honom i Bronx?

RELATED ARTICLES

Mest populär