Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Han gick bara förbi mig": Patrick Mahomes på Travis Kelce gick runt...

“Han gick bara förbi mig”: Patrick Mahomes på Travis Kelce gick runt honom i veckor efter att han obekvämt bjudit in honom till New Heights-podcasten

Patrick Mahomes har haft stora framgångar på och utanför planen. Mahomes, som nyligen välsignats med en pojke, har blivit pappa till sitt andra barn. Han hade också en fantastisk match mot Rams med 1 touchdown och 320 yards.

Dessutom kommer quarterbacken att dyka upp i sin nära vän och lagkamrats podcast. Mahomes kommer att visas i New Heights podcast med sin lagkamrat Travis Kelce och hans bror Jason Kelce.

Patrick Mahomes på New Heights

Bröderna Kelce avslöjade nyligen att Travis Kelces lagkamrat och nära vän, Patrick Mahomes, skulle göra ett speciellt framträdande i deras podcast. Den tight-end-quarterback-duon har varit med om många höjdpunktvärda stunder tillsammans. Det skulle inte vara långsökt att säga att båda spelarna är ansvariga för att Kansas City Chiefs vann Super Bowl 2020.

Nyligen gjorde bröderna Kelce ett speciellt tillkännagivande. De tillkännagav ett framträdande av quarterbacken på deras berömda podcast. De lade ut en teaser på Twitter, där de delade ett kort klipp. Efter att ha gett Mahomes ett enastående välkomnande pratade bröderna om att få Mahomes på podden.

Det har dröjt länge, men DENNA TORSDAG är det @PatrickMahomes avsnittet är äntligen här 👀

Vårt vanliga veckoavsnitt med @jasonkelce och @tkelce droppar imorgon‼️

Prenumerera på YouTube: https://t.co/gJc5LmQ3GR pic.twitter.com/jVQSGPJ5im

— New Heights (@newheightshow) 28 november 2022

Mahomes delade med sig av en intressant detalj angående hans utseende på podden. Quarterbacken berättade om det roliga samspelet han och Kelce hade mellan vecka 3 och 4 där tight end på ett obekvämt sätt hade bjudit in honom till podcasten. Han nämnde hur hans lagkamrat just hade frågat honom i förbigående och Mahomes hade gått med på att dyka upp. Han också sa“Hörde aldrig något annat förrän du kom till mig på Twitter” Duon verkade upprymd på podcasten, vilket indikerar hur de är som vänner och lagkamrater.

Mahomes och Kelce

Mahomes och Kelce har varit fantastiska lagkamrater på planen samt riktigt bra vänner utanför planen. Båda Chiefs spelare associerar sina prestationer med lagets insatser. I sina personliga liv förblir de väldigt nära och delar en vacker vänskap. Spelarna var en del av laget som Mahomes ledde till en seger i Super Bowl 2020.

Duon har även tidigare tillskrivit varandra sina framgångar. I en intervju fick Mahomes frågan hur mycket av sin framgång han förknippade med Kelce. Quarterbacken svarade: “Jag tillskriver en hel del av mina till Travis. Jag menar, nästan allt.” Duon verkar dela en bild-perfekt professionell och personlig relation. Det återstår att se om de kan leda Chiefs till ännu en Super Bowl.

RELATED ARTICLES

Mest populär