Thursday, November 30, 2023
HemF1"Han bryr sig inte om vem du är": Serena Williams blev en...

“Han bryr sig inte om vem du är”: Serena Williams blev en gång mållös av “Intense” Lewis Hamilton

Två fantastiska idrottspersonligheter som har gett sitt 110% på sina respektive arenor. Oavsett

Serena Williams har många likheter med Lewis Hamilton när det gäller deras kamp i tennis respektive F1. Båda mästarna var inte från sportfamiljens bakgrund men hade mycket stödjande fäder. Williams har alltid varit ett fan av Hamilton och hur han arbetar hårt för att höja sin prestation.

Redan 2020 uttryckte Serena hur hon är ett fan av Hamilton och älskar honom. Hon sa: “Han [Lewis Hamilton] är för mig den största drivkraften som vår generation har sett. Jag är övertygad om att han kommer att slå rekordet för Michael Schumacher, som också var en fantastisk förare.”

Hon sa: “Lewis och jag är supernära. Jag har känt honom i åratal. Jag älskar den killen. Han är en riktigt bra vän till mig. Killen är en sådan mästare, har ett sådant mästartänk.”

“Jag tittar på vad han tränar, fysiskt, hans jobb, det finns verkligen inga ord för det, om jag ska vara ärlig.”

Den 23-faldiga Grand Slam-vinnaren nämnde hur Lewis är så “intensiv” och lever sitt liv på sin ärm. Hon sa: “Han är väldigt känslosam. Han säger vad han säger, det är bara den han är. Han bryr sig inte om vem du är.”

Williams kan vara mållös om Hamiltons kondition och träningsintensitet, även om hon inte ligger efter med sin livslängd på banan på mer än två decennier.

DYK DYPARE

Både Williams och Hamilton har uppnått häpnadsväckande rekord i sina respektive karriärer. Medan Lewis överträffade Michael Schumachers vinster på 91 redan 2020, som Serena hade önskat, fortsätter britten att få det rekordet 8:e mästerskapet.

Lewis Hamilton överträffar Michael Schumacher som den störste av F1?

Statistiskt sett går Lewis Hamilton om Michael Schumacher, för att vara den störste av F1. Tysken hade en överlägsenhet att slå rekord för skojs skull redan under sina titaniska mästerskapsår. Nu har stafettpinnen gått vidare till mästaren från Stevenage.

Hamilton slog rekordet som innehas av Michael för flest pole positioner i F1 vid Italiens GP 2017. Lewis spelade in sin 69:e pole position för att överträffa Schumachers siffra på 68.

Utöver detta slog britten också Schumachers rekord för flest segrar i F1 vid det portugisiska GP 2020. Det var Hamiltons 92:a seger, som gick förbi Michaels 91:a.

En prestation för åldrarna 9️⃣2️⃣

En förare de kommer att prata om i generationer framöver 🙇

Grattis @LewisHamilton 👊#Portugisisk GP 🇵🇹 #F1 pic.twitter.com/maPTNUIosL

— Formel 1 (@F1) 25 oktober 2020

Hamilton är redan lika på 7 världsmästerskap med Schumacher och väntar på en rekordstor 8:a. Schumacher har dock fortfarande rekordet för 5 världsmästerskap i rad under sina Ferrari-år från 2000 till 2004. Lewis kunde ha haft det rekordet om inte Nico Rosberg vann 2016.

Tydligen var det Schumacher som förväntade sig att Hamilton skulle slå några av sina rekord när britten debuterade 2007. Och 15 år senare lever hans profetia vidare för att bli verklighet.

Det är en kamp mellan de största förarna som prytt sporten. Vad Serena önskade och vad Michael förutspådde, Lewis är på väg att uppnå detsamma. Vad tror du, kan Hamilton slå Schumachers rekord på 7 världstitlar?

RELATED ARTICLES

Mest populär