Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"Han blev det största hotet!" - Harry Maguire blir den skrattande aktien...

“Han blev det största hotet!” – Harry Maguire blir den skrattande aktien i mitten av Ghanas parlament när han jämförs med landets vicepresident i en rolig video

Medan fotbolls-VM pågår i sin fulla glans, lockar fotbollen också nyheter från resten av världen. De senaste nyheterna kom från Ghanas parlament. Ghana går bra i turneringen och kan kvalificera sig till nästa omgång. De kommer att möta Uruguay i sin sista gruppspelsmatch. De ligger för närvarande på andra plats, med Portugal i toppen. Den aktuella nyheten har dock inget med turneringen att göra, det handlar om omnämnandet av den engelske högerbacken Harry Maguire i Ghanas parlament.

Ghana går igenom ett ekonomiskt bakslag, och parlamentet hade en het diskussion om frågan. MP Isaac Adongo jämförde Ghanas vicepresident, Dr Mahamudu Bawumia, med Maguire.

Harry Maguire jämfört med en ghanansk politiker

När parlamentsledamoten Isaac Adongo höll sitt tal sa: “Harry Maguire, han är en försvarare. Han tacklade alla och kastade sin kropp överallt,… sågs som den bästa försvararen i världen… Han blev det största hotet, tacklade Manchester-spelare och gav assist till motståndare. Herr talman, när du ser motståndarna gå för att göra mål, kommer Maguire göra mål för dem.”

Samtidigt som han tog upp de ekonomiska svårigheterna som Ghana går igenom, antydde han att VP, Dr. Mahamudu Bawumia, är det verkliga hotet. Han sa: “Mr. Talare, ni kommer ihåg att i det här landet har vi också en ekonomisk Maguire. Vi klappar och säger att den här mannen är bäst på att hantera utländska termer… Vår ekonomiska Maguire tar kontroll över grunderna i vår ekonomi och förstör dem alla.”

DYK DYPARE

Den 29-årige Harry Maguire kritiseras hårt för sin prestation i klubbfotboll. Han har bara varit med i fyra matcher i Champions League den här säsongen. Han deltar i världscupen med start i alla tre matcherna för England.

VM 2022 i England

Det här VM går bra för England. Det började med deras triumferande seger av England över Iran med 6-2, följt av ett mållöst oavgjort resultat med USA. England kvalificerade sig till nästa omgång genom att slå Wales med 2-0. De har toppat tabellen, med 7 poäng, och kvalificerat sig med USA bredvid sig.

England kommer att möta Senegal i åttondelsfinalen. England vann titeln 1966 och 4:e plats 2018. Fansen förväntar sig att deras lag ska prestera bra och England dominerade sina gruppspelsmatcher. England har kompetensen att ta sig till semi, men vi kan inte säga något eftersom vi har sett många upprörda och chockerande resultat.

RELATED ARTICLES

Mest populär