Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"Han behöver inte suga i vikt och gå upp": Demetrious Johnson beskriver...

“Han behöver inte suga i vikt och gå upp”: Demetrious Johnson beskriver “fördelen” KSI har över Jake Paul i en potentiell kamp vid 185

En kamp som alla har tankar om är Jake Paul mot. KSI bekämpa. Kommer det att hända snart? Tja, inte mycket att rapportera om det. Men bara tanken på det får folk att prata. En av dessa röster är före detta UFC-mästare och MMA-legend, Demetrious Johnson.

Amerikas favoritvideo idag

Jake Paul och KSI har varit fasta rivaler sedan den sistnämnde slogs mot Pauls äldre bror, Logan. Men deras fientligheter har aldrig översatts till en kamp i ringen. Medan den brittiska rapparen-influencer-förvandlats-boxaren vid flera tillfällen har uttryckt sin vilja att slåss mot “Problem Child”, har kampen aldrig blivit verklighet. Men i en massiv utveckling i december, precis innan Paul åtog sig sin tredje fight för året, skickade han en intressant fight-affär till KSI, något som Johnson valde.

Demetrious Johnson väljer KSI framför Jake Paul

När man pratar med Wade Plem av WADE koncept, ‘Mighty Mouse’ ställde sig på KSIs sida. Plem presenterade Johnson med ett scenario där KSI skulle stöta sig med Paul i en 8-10 omgångskamp med en vikt av 182-185 pund. Han citerade att om ett slagsmål skulle hända mellan honom och Paul, skulle det finnas en rehydreringsklausul, något som kan förvirra den 26-årige amerikanen. Han noterade, “Så om jag var tvungen att gå, vid 185 eller så, kommer jag att ge det till KSI eftersom han borde ha cardiofördelen, Jake Paul måste suga ner till 185, typiskt sett tycker Jake Paul om att blekna vid i slutet av omgångarna är han inte explosiv och det gör inte KSI heller.”

Jake Paul, i sin sista segerkamp mot Andra augusti, vägde cirka 199,5 pund. KSI däremot i sin Tommy Fury fight, som han förlorade via UD, vägde in på cirka 182 pund. För Paul skulle det vara skadligt att gå ner i vikt avsevärt och trötta ut honom i matchen i ett tidigt skede, enligt den tidigare flugviktsmästaren. För KSI kan sådana omständigheter fungera bra eftersom det inte är en massiv viktökning som han behöver genomgå, tillade han. “Imma gå med KSI eftersom han inte behöver suga vikt och gå upp,” avslutade Johnson.

Paul är dock en som tar risker. I en deklaration som gjordes för inte så länge sedan, gjorde hans nära medhjälpare klart att Paul potentiellt skulle kunna falla i vikterna endast om KSI accepterade relevanta villkor.

Problem Child kommer att slåss vid 180, men…

Pauls affärspartner, Vacker Bidarian, tog bilder på KSI i början av december. I ett X-inlägg på BAVAFA Sport Bidarian accepterade en kamp på 180 för Paul, men bara om vinnaren av kampen skulle ta hem hela handväskan.

Vidare ansåg han också att plånboken kunde vara 50-50, där varje fighter tar 25 miljoner dollar hem. Men den som vinner får förlorarens plånbok. Han noterade också att Paul är redo att slåss i Storbritannien, tillåt KSI att sätta hans namn först och få honom att gå tvåa på fight night om kampen skulle ske vid 185. Om inte på den vikten, så är Storbritannien utanför diagram.

Det ser ut som Jake Paul, och hans team är på väg hit. Även om det inte har kommit något svar på detta erbjudande från KSI:s team, har Paul börjat förbereda sig för sin nästa kamp. Han kommer att slåss mot en okänd motståndare den 2 mars i San Juan, på ett kort som Amanda Serrano kommer att rubricera.

Vad tycker du om Pauls kamp för KSI? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär