Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Han är som att förenas med några av de mest giftiga jävla...

“Han är som att förenas med några av de mest giftiga jävla människorna”: Politisk streamer HasanAbi kommenterar Kanya West efter att Donald Trump anklagat honom för middagshändelsen i Mar-a-Lago

Streaming har blivit ett populärt yrke i den nuvarande världen. Det underlättar världen att ansluta och dela idéer på global nivå. Likaså är Twitch-streamern HasanAbi en känd streamer i samhället som är känd för att sprida sina åsikter om social och politisk utveckling. Nyligen gav han sina synpunkter på Donald Trumps middagar med Kanye West.

Hasan Doğan Piker, mer känd som HasanAbi, är en djupgående Twitch-streamer. Genom åren har streamern setts hålla diskussioner med sin chatt om den senaste utvecklingen. Dessutom talar han huvudsakligen om de senaste sociala och politiska händelserna. Han är också värd för podcasten Fear&. Låt oss se vad HasanAbi hade att säga om Donald Trumps och Kanye Wests middagsmöte.

HasanAbi lägger fram sina åsikter om händelserna efter att Kanye West ätit middag med Donald Trump

För att ge en kortfattad sammanfattning, sågs Donald Trump nyligen tillsammans med Kanye West åt middag på klubben Mar-a-Lago i Florida. Dessutom, som rapporterats av organisationen The Hill, “före detta president Trump på lördagen sa att Ye, rapparen tidigare känd som Kanye West, är en “allvarligt orolig man” som han försökte hjälpa, men anklagade också den kontroversiella musikern för en middag där Trump säger att ni tog med en känd vit supremacist.”

Dessutom, som rapporterats av organisationen NBC News, sa Trump i ett uttalande på sin Truth Social-plattform, “Den här senaste veckan ringde Kanye West mig för att äta middag på Mar-a-Lago. Kort därefter dök han oväntat upp med tre av sina vänner, som jag inte visste något om.”

HasanAbi läste artikeln i hans senaste video och gav sina åsikter om rapparen. Han sa, “Han ser ut som en ****** clown eftersom han är som att förenas med några av de mest giftiga jävla människorna vilket är riktigt konstigt. Som att även människor som han vill upprätthålla närhet med liknande närhet till kommer att clowna på honom och du vet skit på honom och säger att han är ointressant och löjlig. Det är problemet. Problemet är att som om han inte kan ens, kan han inte ens få mer fart från den högerorienterade eh större högerorienterade mainstream-infrastrukturen. Han är i grunden hyperfokuserad på en allt mindre del av befolkningen.”

Detta var alltså synpunkterna som HasanAbi gav i sin video och på situationen. Och man får vänta på framtiden om någon utveckling dyker upp.

Vad tycker du om kommentarerna från HasanAbi? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär