Wednesday, December 6, 2023
HemSoccer"Han är i paritet med de stora..." - Rodri sätter Alvaro Morata...

“Han är i paritet med de stora…” – Rodri sätter Alvaro Morata över Erling Haaland trots att han hyllar honom “att vara en av de bästa”

Erling Haaland är för närvarande en av de mest formformade fotbollsspelarna i världen. Han har gjort mål och vunnit troféer för Manchester City och fortsätter att slå rekord vid 23 års ålder. Men till mångas överraskning föredrar hans City-lagkamrat Rodri att hans landslagskamrat Morata föredrar honom framför den norske anfallaren.

I nuläget ska Manchester City-fans till skillnad från Rodri inte ha några problem med att välja mellan Morata och Erling Haaland. De älskar den briljanta effekten av deras stjärnanfallare efter hans ankomst förra säsongen.

Rodri hoppar av Alvaro Morata för Manchester City-lagkamraten Erling Haaland

Manchester City-stjärnan Erling Haaland har skapat rubriker för tillfället för alla rätt saker efter hans ankomst förra sommaren. I den senaste 4-4-matchen mot Chelsea gjorde han en ställning. Många fotbollsfans fortsätter att hävda att han borde ha vunnit Ballon d’Or över Lionel Messi förra säsongen för att ha hjälpt klubben att vinna trippeln. Därför skulle alla fotbollsfans haaland i sitt drömlag. Men City-stjärnan Rodri i en förvisso förvirrande tagning föredrar att ha Alvaro Morata över sig.

Rodri som talade i en intervju med Morata bredvid sin sida ombads välja mellan Erling Haaland och Morata. Han gjorde uttalandet, “Oklart Morata”, skämtade han. “Sanningen är att jag har väldigt tur att få spela med dem. Álvaro har presterat i många år i landslaget, han är där uppe med storheterna i vår historia i ett antal mål och det finns lite att säga om Erling eftersom han har allt framför sig för att bli en av de bästa.”

För tillfället jämförs Erling Haaland överallt med fotbollsspelare som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och andra. Men med Atletico Madrid-stjärnan i sitt livs form är Rodris uttalande vettigt. Det är dock klart att Haaland kommer att tävla före Morata om Ballon d’Or-loppet.

RELATED ARTICLES

Mest populär