Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Han är en värre Ronaldinho" - Neymar kallad "oprofessionell" för att ha...

“Han är en värre Ronaldinho” – Neymar kallad “oprofessionell” för att ha festat medan han blev skadad för Al Hilal

Just nu, Neymar har varit i nyheterna av alla fel anledningar. Fotografierna han lade upp från sin kryssningsfest gick inte bra med fansen. En journalist har också kallat honom oprofessionell eftersom han fortfarande är skadad den här säsongen Al Hilal och Brasilien. Han har också jämfört brasilianaren med Ronaldinho, men spelaren kommer inte att uppskatta det.

Amerikas favoritvideo idag

Neymar har gjort sitt bästa för att återhämta sig så fort som möjligt. En sak är dock klar: media och experter riktar sig kontinuerligt mot honom när han återhämtar sig från en fruktansvärd skada.

Den skadade Neymar möter vreden för att ha festat på en kryssning

När Neymar blev skadad när han spelade för Brasilien under landskampsuppehållet var det många som sympatiserade med skadan. Det har dock övergått till att trolling med folk som anklagar honom för att festa. Det beror på att Al Hilal-stjärnan delade bilder på sociala medier där hon festade på kryssningen. Journalisten Maercio Ramos, som talade på CNNBrasil, sa: “Om Neymar var ett proffs, skulle han inte vara inblandad i det här. Han njuter av sitt liv; han är en sämre Ronaldinho Gaúcho. Han kommer inte att kunna spela längre; det blir bara partygrejer, kryssningsgrejer och klubbsaker. Hans boll stannade.”

Från hans första professionella match på Santos började många fans kalla honom nästa Ronaldinho. Dessa jämförelser ökade när han flyttade till Barcelona och vann troféer för La Liga-giganterna. Han har dock jämförts med den brasilianska legenden av alla fel anledningar.

Al Hilal-stjärnan hoppas kunna undvika kritik och återhämta sig från skadeproblemen. Men för 31-åringen har 2023 varit ett år att glömma på grund av problem på och utanför planen.

Skadade Neymar får galen bonus från onlinepokerturnering

Al Hilal-stjärnan hoppas få ett bättre 2024 än 2023

Året började med en besvikelse eftersom han inte hade återhämtat sig från VM-besvikelsen 2022. Fansen såg lite hopp på grund av hans flytt till Al Hilal. Han ådrog sig dock en ACL-skada när han spelade för Brasilien på internationell tjänst, vilket innebar att hans säsong var över. De uteslöt honom också från Copa America nästa år. 31-åringen stötte på problem utanför planen också.

Neymar och hans ex-Bruna Biancardi födde en flicka och döpte henne till Mavie. Men dagar efter förlossningen bestämde sig båda för att skiljas åt. Media har också ständigt riktat in sig på hans personliga liv på grund av hans dåliga prestationer utanför planen.

Den brasilianska stjärnan hoppas att det nya året ger honom lycka. Kommer Neymar att kunna bidra med mål och assist efter att ha återhämtat sig från sin långvariga skada? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär