Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"Han är en skam för Mexiko": Canelo Alvarez sönderdelas av fansen trots...

“Han är en skam för Mexiko”: Canelo Alvarez sönderdelas av fansen trots ärlig ursäkt till Lionel Messi för våldsamma hot

Den stigande fotbollsfebern som härrörde från FIFA World Cub 2022 såg också en hel del dramatik som kretsade kring den. Och den senaste matchen mellan Mexiko och Argentina var ett bevis på detsamma. Pund-för-pund superstjärnan Canelo Alvarez gav vika för kontroverser för att ha hotat fotbollslegendaren Lionel Messi efter Argentinas firande efter segern. Men Alvarez tog nyligen till sociala medier för att be om ursäkt för sina uttalanden.

Mexiko mötte Argentina på Lusail Stadium i Qatar. Det var en stressig match för Argentina, eftersom det var sista chansen för dem att bevisa sin duglighet i VM 2022, efter att tidigare förlorat mot Saudiarabien.

Ett mål vardera från Messi och Enzo Fernandez räddade dagen för Argentina. Segern lyfte i sin tur humöret hos både spelarna och fansen. Dessutom släpptes en video senare som visar det argentinska laget fira i sitt omklädningsrum.

Den här videon passade dock inte Alvarez. Han påstod att han såg Messi rengöra golvet och sin sko med den mexikanska flaggan och tröjan. Alvarez fortsatte med att hota fotbollsikonen. Han tvekade inte ens att be Messi att be för hans säkerhet från kroppsskada.

Canelo Alvarez har nu utfärdat en ursäkt till Lionel Messi och folket i Argentina… pic.twitter.com/YfhlUArS68

— Michael Benson (@MichaelBensonn) 30 november 2022

Men Alvarez tog senare till Twitter för att utfärda en officiell ursäkt till Messi och folket i Argentina. Han nämnde att han rycktes med av sin kärlek och passion för sitt land.

Alvarez fortsatte vidare med att önska båda lagen framgång i världscupen.

Canelo Alvarez framkallar ett svar från fansen efter sin ursäkt

Fansen var snabba med att svara efter att Canelo Alvarez bad om ursäkt. Faktum är att de också tog till Twitter för att dela sina tankar om detsamma.

Jag respekterar detta enormt faktiskt. Folk kan säga sht på känslor och sedan dubbla ner och vägra att backa på grund av stolthet. Bra gjort Canelo, det var stiligt

— Chris Andre Boxing (@BetBoxing) 30 november 2022

Användare @BetBoxing var snabb med att uppskatta Alvarez för hans ursäkt. Och nämnde också att det han gjorde var en klasshandling.

Messi vann utan att erkänna honom. Inte ens ett ord LMAO

— charles (@Charlesbcgc) 30 november 2022

För att vara rättvis vet Messi förmodligen inte ens vem han är

— Chris Drinkwater (@cddrinkwater) 30 november 2022

Samtidigt påpekade några fans att Messi inte reagerade på hoten. Men, användare @cddrinkwater kände att det kan bero på att Messi inte är medveten om vem Alvarez är.

Han är en skam för Mexiko, Messi fick förmodligen Bivol att prata med honom eller något 🤣

— Sergio Kamos📿 (@Kamzillaa17) 30 november 2022

Han såg den där bilden av Messi och Bivol

— Lloyd Mapes (@MapesLloyd) 30 november 2022

Användare @Kamzilla17 skrädde inte orden när han kallade Alvarez en skam för Mexiko. Dessutom anslöt han sig till andra fans och sa att Dmitry Bivol kan ha haft en del i ursäkten.

Det är zlatan-effekten

— Aaron (@AaaronnSTFC) 30 november 2022

Å andra sidan kände användaren @AaaronnSTFC att fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic hade en finger med i Alvarezs ursäkt.

Han såg Tyson med messi-skjortan hahah

— olly (@scirasco1) 30 november 2022

Medan en annan användare lustigt nämnde att Alvarez såg Mike Tyson bära en Messi-tröja.

Vad tycker du om Alvarez ursäkt? Dela i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär