Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Han är en frossare för berömmelse": "Resurging" Aaron Rodgers comeback blir brutalt...

“Han är en frossare för berömmelse”: “Resurging” Aaron Rodgers comeback blir brutalt slängd av före detta NFL LB

Aaron Rodgers träffade nyligen övningslaget i New York Jets. Det är ett efterlängtat ögonblick för hans fans och välönskade. Den tidigare linebacken i Philadelphia Eagles är dock inte nöjd med Rodgers sätt att återvända.

Amerikas favoritvideo idag

På den fjärde snapen av spelet den 11 september fick A-Rod smärta av sin akilles-tår när han sparkades av Buffalo Bills defensiv, Leonard Floyd. För att återhämta sig snabbt och komma tillbaka för att spela för laget använde Rodgers och hans läkare en “hastighetsbro” för att påskynda sin rehabilitering. Och nu när han sannolikt kommer tillbaka i december, anklagade Fox Sports 1-värden och tidigare linebacker, Emmanuel Acho, honom för att vara “älskaren av uppmärksamhet” innan han återvände helt.

Vad sa Emmanuel Acho om Aaron Rodgers?

I ett nytt avsnitt av SPEAK diskuterade programledarna Emmanuel Acho, Joy Taylor, LeSean McCoy och James Jones om Aaron Rodgers borde återvända för de återstående matcherna den här säsongen. Å ena sidan uttryckte Rodgers vän och tidigare lagkamrat, Jones, oro över hans comeback på grund av Achilles återhämtningssituation. Trots att han önskade sin väns återkomst och ett snabbt tillfrisknande, föredrog han att se honom återvända nästa år för att ge tillräckligt med tid för förberedelser och återhämtning. Å andra sidan påpekade Acho att det bara har gått 79 dagar sedan Rodgers akillesskada, och quarterbacken återvänder för att spela med bara sex matcher kvar av spelschemat.

Den tidigare LB nämnde tillfällen där han trodde att Rodgers sökte uppmärksamhet, som att återvända till sidlinjen på kryckor och kasta passningar före matcher. Han betonade att han ser Rodgers som någon hungrig efter berömmelse och uppmärksamhet, och sa: “Jag tror att Aaron Rodgers är en frossare efter berömmelse. Han är en frossare för uppmärksamhet.” Acho föreslog att Rodgers kunde söka uppmärksamhet eftersom “när det inte pratas om dig måste du hitta sätt att bli omtalad om.” Han avslutade också med att uttrycka tvivel om MVP:s kärlek till sina lagkamrater, och antydde att hans återkomst kan drivas mer av en önskan om uppmärksamhet. Han tog också upp oro över de potentiella riskerna och påstod att en akillesskada kan förvandlas till ACL-problem, vilket gör quarterbackens återkomst farligare.

“Köpte ett hus för George Floyd”: Ex-NFL-spelare listar skäl till varför hat mot Kyrie Irving är helt onödigt

Så, återvänder Aaron Rodgers till planen?

Vilka är Aaron Rodgers planer?

Aaron Rodgers överväger att återvända för att spela för Jets i matchen mot Washington Commanders på julafton. Han återvände nyligen till träningen för första gången med sitt lag efter skadan. Även om rapporter tyder på en potentiell återkomst i mitten av december, har Rodgers inte avslöjat något specifikt datum.

Enligt A-Rod kommer hans beslut att återvända 2023 att drivas av två faktorer: hans hälsa kommer först, och för det andra vill han veta om Jets är i slutspelsstrid när han är redo att spela. Med tanke på alla omständigheter är en återgång osannolik, men det är inte helt uteslutet.

Jets har fram till den 20 december på sig att bestämma sig om de ska ta tillbaka Rodgers för att spela. Om franchisen använder hela träningsfönstret kan den 39-årige quarterbacken återvända till planen i vecka 16 i Commanders-spelet.

RELATED ARTICLES

Mest populär